NIKAD POVOLJNIJE ŠKOLE STRANIH JEZIKA: Kurs engleskog, nemačkog, italijanskog, francuskog ili španskog jezika
Foto: Promo

NIKAD POVOLJNIJE ŠKOLE STRANIH JEZIKA: Kurs engleskog, nemačkog, italijanskog, francuskog ili španskog jezika

Zabava -

Postoji izreka da čovek onoliko vredi koliko stranih jezika govori. Danas je sasvim očekivano da govorite engleski jezik, a „rame uz rame“ sa njim korača i nemački. Razlog je što se širom sveta ljudi uglavnom sporazumevaju na engleskom, dok je nemački jezik najrasprostranjeniji u Evropskoj uniji.

Naravno, niko od vas ne očekuje da postanete poliglota, ali znanje barem dva strana jezika (i to tako da možete tečno da komunicirate, čitate i pišete), trebalo bi da se podrazumeva. Da biste savladali strane jezike, pomoći će vam škole i stručni i iskusni kadar kojim te ustanove raspolažu.

foto: Promo

Kurs engleskog jezika – vaš prvi izbor!

Znanje engleskog jezika „otvoriće vam vrata sveta“, tj. lako ćete se snaći gde god da putujete – nećete imati problem ako ne znate gde je ulica u kojoj se nalazi hotel, ili gde je najbliža apoteka, banka ili prodavnica. Osim toga, sklopićete prijateljstva sa ljudima iz celog sveta, bez obzira na zemlju iz koje dolaze, jer – engleski svi znaju! Takođe, praćenje filmova je poseban užitak kada ne morate da čitate titlove, a slušanje strane muzike će sada dobiti posebnu dimenziju, kada razumete sve reči, a ne samo poneke i melodiju.

Kurs nemačkog jezika – sve rasprostranjeniji u školama stranih jezika

Posle engleskog, deca a i odrasli, sve češće upisuju nemački jezik, koji doživljava svoju ekspanziju kada su u pitanju škole stranih jezika. Postalo je skoro očekivano da znate da se služite i nemačkim, a to znanje će vam biti od višestruke koristi u bilo kojoj situaciji u životu – kada konkurišete za posao, kada putujete u zemlje EU, kada nekog stranca slučajno upoznate...

Prilikom upisivanja škole ili kursa nemačkog jezika, od vas se ne očekuje nikakvo predznanje, već će jednostavno biti urađen test kojim će se proveriti od kog nivoa bi trebalo da krenete sa učenjem.

foto: Promo

Kurs Italijanskog jezika - italijanski kao jedan od najmelodičnijih na svetu

Ukoliko vas je oduvek zanimalo o čemu to pevaju čuveni italijanski tenori ili šta je pravo značenje kancona, tada je prava odluka da upišete školu, tj. kurs jednog od najmelodičnijih jezika na svetu, a to je – italijanski jezik.

Govornici širom sveta žele da ovladaju ovim jezikom, da li iz ličnih ili poslovnih razloga, a tu veštinu će najlakše savladati uz stručni kadar odabrane škole stranih jezika. Uz dobre profesore i kvalitetne udžbenike, polaznik kursa brzo stiže do željenog nivoa razumevanja, čitanja i pisanog i usmenog izražavanja.

Ako niste „totalni početnik“, tada će vas profesori, na osnovu znanja koje pokažete na prijemnom testu, rasporediti u određenu grupu polaznika.

NIKAD POVOLJNIJE ŠKOLE STRANIH JEZIKA

Ako želite da ovladate veštinama nekog stranog jezika, sada je pravi trenutak za tako nešto, zbog toga što škole stranih jezika nikada nisu bile povoljnije!

To sa pravom kažemo, a u cene možete da se uverite i sami. Da li ćete odabrati da usavršite engleski ili da krenete sa učenjem ovog svetskog jezika „od nule“, ili ćete svoje afinitete usmeriti ka nemačkom zbog toga što putujete radi posla u neku od zemalja Evropske unije u kojoj se govori nemačkim – zavisi od vas, a profesori su tu da vam olakšaju put do odličnog govornika i osobe koja pravilno piše i čita ove strane jezike.

Put može da vas vodi u Francusku, Italiju ili Španiju, i bez obzira da li je to posao, ili ste pronašli ljubav svog života, neophodno je da „baratate“ osnovama tih jezika, kako biste sebi pružili šansu za napredovanje u karijeri, druženje, ili čak život u nekoj od navedenih zemalja.

Govorite li francuski – ako ne, vreme je da upišete Kurs francuskog jezika

Za francuski jezik se često čuju mišljenja da je to najsenzualniji jezik koji postoji na svetu, pa ako vas „nešto vuče“ da naučite da izgovarate pravilno njihovo čuveno „R“, onda bi trebalo da se priključite prvoj grupi polaznika i da krenete u „osvajanje“ jezika nekadašnjih Gala.

CEFR sistem propisuje jedinstven evropski standard za nivelaciju poznavanja i izučavanja jednog jezika. Prema pravilima CEFR-a, učenje francuskog jezika raspoređeno je na šest nivoa, od A1 do C2, prema kojima se formiraju i kursevi: A1, A2, B1, B2, C1 i C2.

Španski jezik kao spoj melodičnosti i temperamenta tog naroda

Ako vas poslovni ili životni put vode prema Španiji, tada će biti neophodno poznavanje ovog svetskog jezika. Možda vam se žuri? Tada je tu ubrzani kurs, gde se za kratko vreme, uz učenje jačeg intenziteta, usvajaju osnovna pravila španskog jezika.

Možda želite da učite sami, i da to bude rad sa profesorom jedan na jedan? I za to postoji rešenje, pošto se na kursevima španskog jezika organizuje individualna nastava koju pre svega karakteriše prilagođavanje programa polazniku.

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track