Najnovije vesti

SJAJNO DRUŽENJE, ODLIČNI BENEFITI: Ovoj grupi treba što pre da se priključite!

Zabava

Svi znamo koliko je vežbanje važno za zdravlje i dobar izgled. Ipak, iako nudi toliko benefita, mnogim ljudima je tako teško da se nateraju da vežbaju. Koliko puta ste i vi pomislili: “Samo kada bih imao/la sa kim da idem”...

Baš zato što je u društvu sve lakše i lepše, adidas Runners Belgrade vas poziva da se prijavite i priključite ovoj veseloj družini u kojoj dominira sportski duh, dobro raspoloženje i neprocenjivo iskustvo!

Ne zaboravite da pre svega instalirate aplikaciju Runtastic - mesto na kojem će se evidentirati koliko puta ste trčali, a za to postoji odličan razlog - što više trka, to bolje pogodnosti iz adidas Runners programa lojalnosti!

Na primer, kada istrčite pet trka, na poklon dobijate adidas runners majicu i popust u jednom restoranu, dok su za više trka nagrade sve veće - konsultacije s nutricionistom, treninzi snage, predavanja, čak i body screen analiza!

Ne čekajte više - instalirajte Runtastic, pravac na trčanje i učinite nešto sjajno za sebe već od danas, a garantujemo da će vas najviše iznenaditi brzina kojom ćete se praktično “navući” na ovakvu rekreaciju u društvu, koja tako lako postaje i stil života.

“Ja trčim već 22 godine. Kao što jedem, kao što ustanem i bilo šta drugo, tako i trčim. To je zaista moja velika ljubav i moj stil života”, poručuje Biljana Cvijanović, kapiten adidas Runners Belgrade i daje savete kako da se pravilno pripemite za trku - šta da jedete, ali i kako da hidrirate organizam nakon fizičke aktivnosti!

(Promo - tekst / Foto: Promo)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...