Poklonite sebi, sebe na dan

Osmomartovska oaza u Stadion šoping centru za pripadnice lepšeg pola

Zabava -

Proteklog vikenda dame i ostali posetioci šoping centra Stadion imali su priliku da uživaju u bogatom i veoma raznovrsnom programu pod nazivom „Poklonite sebi, sebe na dan“, koji je organizovan povodom obeležavanja Osmog marta.

Najveće interesovanje bilo je za radionice kuvanja, slikanja i kreiranja majica po sopstvenoj želji. Iz svake radionice dame su za Dan žena od šoping centra Stadion dobile poklon koji su same napravile. U radionici Pero art centra naučile su početne tehnike slikanja, dok su one pripadnice lepšeg pola koje vole da kuvaju najviše oduševili recepti i saveti o zdravoj ishrani kuhinje „Tika Taka“.

1 / 9 Foto: Nemanja Nikolić

Predivnu „osmomartovsku čestitku“ za svoje mame pripremili su mališani koji su zabavnim programom u trajanju od dva sata oduševili posetioce. Deca iz vrtića „Eurokids“, baletskog studija „Leonessa”, Lekart edukativnog centra, škole mjuzikla “Eudven” i baletske grupe Dare to dance ballet napravili su zaista pravi spektakl, u okviru kog su recitovali, glumili, plesali, pevali i ulepšali dan ne samo svojim mamama nego i svima koji su odlučili da toga dana posete Stadion SC. Kako je program odmicao, atmosfera se dizala, a publika je pevala i igrala zajedno sa decom.

U jednom trenutku, kao iznenađenje dana, u Stadionu se pojavio mladi glumac iz filma „Južni vetar“ Miodrag Radonjić, koji je damama podelio ruže kao znak pažnje i oduševio sve prisutne svojom harizmom.

Drugog dana programa “Poklonite sebi, sebe na dan” posetioci su uživali u druženju sa sportistkinjom Anjom Spasojević. Ona je u kratkom razgovoru sa našim novinarom otkrila da ne pridaje veliki značaj ovom prazniku, jer predstavlja onu struju koja smatra da bi žene trebalo da budu cenjene i poštovane svakog dana u godini. “Dok sam se bavila sportom, u klubovima su se uvek trudili da na neki način obeleže ovaj dan, cvetićem ili ćokoladicom koji su nas čekali u svlačionici. Ali sada se kod mene sve promenilo. Trenutno, pažnju mi poklanjaju moji muškarci, tri sina i muž, od kojih dobijam ljubav i pažnju svakoga dana,” naglasila je Anja.

U toku subotnjeg popodneva mnoge žene iskoristile su priliku da se našminkaju i naprave frizuru u Kutku za ulepšavanje, dok su kao najkorisniji poklon od Stadiona navele besplatnu masažu koja ih je, kako su nam rekle, preporodila.

Dame će proslavu Osmog marta pamtiti po tome što su na jednom mestu mogle da pronađu sve što ih interesuje, što su naučile dosta novih stvari iz raznih oblasti, zatim uživale u dobrom društvu, muzici, poklonima i brojnim iznenađenjima koja im je priredio šoping centar Stadion. A kakva je atmosfera bila tokom drugog dana događaja, pogledajte u narednim minutima.

(Promo - tekst / Foto:Ana Paunković / Nemanja Nikolić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track