Najnovije vesti

TRAŽITE BOLJI POSAO? Zaradite 100.000 dinara za samo 8 sati posla iz snova… Bukvalno SPAVAJUĆI!
Foto: Promo

POSLOVNA PRILIKA

TRAŽITE BOLJI POSAO? Zaradite 100.000 dinara za samo 8 sati posla iz snova… Bukvalno SPAVAJUĆI!

Zabava

Ako volite da spavate i često odlažete alarm pre nego što zaista i ustanete iz kreveta, Dormeo Vam nudi posao snova. Postanite Dormeo spavač i zaradite 100.000 dinara za samo 8 sati posla… Odnosno - spavanja!

Iz Dormeo tima smo dobili informacije da kao ozbiljna kompanija preko veze ne primaju i da ne žele folirante koji se samo prave da spavaju… A kakve kandidate tačno traže POGLEDAJTE U VIDEU

 

Konkurs za posao je otvoren danas! Prijave se primaju od 10. do 20. maja 2019. godine. Ako smatrate da ste prava osoba za ovo radno mesto, pročitajte više detalja i prijavite se na web stranici spavaci.rs

 

Pobedniku konkursa radna obaveza će biti da se pojavi u pidžami i spreman za dremku od 8 sati na lokaciji koju Dormeo odabere. Zna se ipak da će Dormeo spavaonica biti postavljena u Beogradu i to na atraktivnoj i za sada tajnoj lokaciji. Odabrani spavač će u zemlju snova zaploviti početkom juna.

 

U brzom vremenu u kom živimo, često zaboravljamo koliko je važno dobro se naspavati. Stoga vas Dormeo podseća na to i poziva da se prijavite i tako početak ovog leta obeležite na najbolji način - spavajući. Prijavite se ODMAH!

 

 

Promo

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...