Muškarci, ovo morate da znate! Evo koje cveće se poklanja voljenoj za Dan zaljubljenih
Foto: Promo

Muškarci, ovo morate da znate! Evo koje cveće se poklanja voljenoj za Dan zaljubljenih

Zabava -

Četrnaesti februar krupnim slovima upisan je u ženska srca. Iako mnoge dame to neće priznati, uz izgovor da je taj dan kao i svaki drugi, potajno iščekuje iznenađenje. A Dana zaljubljenih nema bez cveća. Muškarci, zapamtite to!

foto: Promo

Ukoliko ste nesigurni i poklanjanje cveća nije vam jača strana, sa crvenim ružama ne možete pogrešiti. Ako hoćete da joj jednostavno kažete U tebe sam zaljubljen na najbolji način to će „sročiti“ Teleflora.

foto: Promo

Ruže, koje na svakom kutku ove planete govore istim jezikom – jezikom ljubavi, možete naručti i u vazi ili kutiji što je danas „in“. Sto jedna ruža, koja uvek obara s nogu, pun je pogodak. Za čiste romantike mogu biti aranžirane i u obliku srca.

foto: Promo

Meda sa savršeno kombinovanim raznobojnim cvećem ili umiljati zeka u korpi prepunoj cvetnih mirisa sjajni su darovi za večite devojčice.

Ukoliste ste željni da budete drugačiji, a da cveće svakako bude po njenoj meri, dovoljno je da kažete kad je ona rođena i Teleflora isporučuje aranžman u skladu sa horoskopskim znakom dame.

foto: Promo

Za ekscentričnu ženu, kakva je ona u znaku Vodolije, Teleflora je osmislila poseban aranžman, sa savršenim belim cvećem koje pokazuje da ona uvek ide ispred svog vremena. Crveni amarilis, alstromerija, ruže i hiperikum razbuktaće strast lavice koja tinja ispod kože, dok će aranžman u kom je i boca dobrog vina oboriti damu u znaku Bika jer ona uživa u mirisu i ukusu!

foto: Promo

A ako, ipak, želite da budete originalni, a opet niste stručnjak za cveće, dozvolite stručnjacima Teleflore da to učine za vas. Dovoljno je da kažete dve-tri osobine vaše drage i stvar je svršena! Dobićete cvetni unikat, jedinstven kao što je i voljena vam devojka il’ supruga. Jedinstven baš kao i Teleflora, koja 24 sata dnevno, sedam dana u nedelji sluša vaše želje i šalje ako treba i na kraj sveta! Da, da, dobro ste pročitali – i na kraj sveta! U 185 država stiže vaša ljubavna poruka ispisana cvećem, pa nije problem ako je dama u Australiji, Bangladešu, Bermudima, Filipinima, Jermeniji, Jamajki..., kao ni ako je tu u Beogradu, širom Srbije, bivše Juge, Evrope....

Dovoljan je klik ili poziv i remek-dela Teleflore stižu na svaku adresu!

(Promo - tekst / Foto:Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track