Neka samo zvoni interfon – Evo predloga kako da vam jedan sasvim običan dan bude poseban
Foto: Promo

Neka samo zvoni interfon – Evo predloga kako da vam jedan sasvim običan dan bude poseban

Zabava -

Zamislite situaciju tako čestu u našim gradovima – interfon stana zvoni. Ona se ne osvrće jer zna - opet bi neko da ostavlja reklame u sandučićima. Al’zvono ne staje i ne staje...

„Ko je“, ne može više da sluša.

„Cvetno iznenađenje“, začu iz slušalice i pomisli: „Stvarno više neću nasedati“.

foto: Promo

Kad eto ga i zvonce na vratima. Otvara. Savršeni buket crvenih ruža je pred njom.

„Pogrešili ste“ kaže momku.

Međutim – ne!

„Lep dan, mila“, tri su kratke reči u pisamcetu, a osmeh je dugačak, onaj najduži. Lep, onaj najlepši, od srca.

Jednostavno, je l’ da?! A silnu radost donosi. Dobro razmisite o tome!

I nikakav povod vam ne treba da iskažete ljubav. Uvek i svugde. I kad je voljena osoba kući, ali i na poslu. Pa čak i na kraju sveta. Dovoljno je pravo cveće. I Teleflora, naravno.

foto: Promo

Vaše je samo da pozovete ili kliknete i kažete da li biste, recimo, klasiku – ruže, one u korpi, kutiji, 101 na primer, crvene il’ možda narandžaste... Može to biti i nešto glamurozno što ostavlja bez teksta, buket u raskošnoj italijanskoj vazi, cvetno stablo, džinovski buket. Ili unikatno, po njenoj meri jer za posebnu je i poseban cvetni aranžman.

foto: Promo

Za sve to poseban povod ne treba. Samo ljubav. I sve je moguće naručiti 24 sata dnevno, sedam dana u nedelji, u vašoj Teleflori. Stiže to cveće

svugde – tu, iza ćoška, u vašem gradu, a časkom će i u Crnu Goru, Hrvatsku... Kako je njen osmeh najvažniji, buket pun ljubavi ići će i preko sto gora i sto mora – diljem Evrope, u Ameriku, Afriku, Aziju. A ni Australija nije tako daleko.

Naravno, ako je to izvodljivo, i lično vi možete biti onaj „dosadni“ s interfona.

foto: Promo

I nije stvar samo u tome da će ona biti srećna i znati da u svakom trenutku mislite na nju. Jedan jedini buket usrećiće i vas - neopisivo je zadovoljtvo i prava blagodet da nekome podarite radost.

Dakle, svejedno je da li ste tu ili daleko, ako ona dobije pravi buket cveća, onaj koji će joj kasti da ste uvek pored nje. I baš zato nije svejedno ko cvetni aranžman pravi. I baš zato je tu jedna, jedinstvena - Teleflora.

foto: Promo

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track