KEVIN IZ SAM U KUĆI PROGOVORIO O ZLOSTAVLJANJU MAJKLA DŽEKSONA: Nemam zašto da skrivam istinu, NIŠTA MI NIJE RADIO!
Foto: Profimedia, Shutterstock

Stavio tačku na priče

KEVIN IZ SAM U KUĆI PROGOVORIO O ZLOSTAVLJANJU MAJKLA DŽEKSONA: Nemam zašto da skrivam istinu, NIŠTA MI NIJE RADIO!

Pop kultura -

Mekoli Kalkin bio je najveća dečja zvezda devedesetih i blizak prijatelj Majkla Džeksona, za kojeg sve više ljudi tvrdi da je bio pedofil.

U dokumentarcu "Leaving Neverland" o Džeskonovom zlostavljanju progovorile su dve njegove žrtve, Vejd Robson i Džejms Sejfčak, koji su ispričali da ih je kralj popa seksualno zlostavljao dok su bili dečaci.

Često se u takvu vezu sa Džeksonom dovodio i Mekoli Kalkin, a glumac je sada odlučio da kaže pravu istinu o svom odnosu s pevačem. Kalkin je dao intervju za Eskvajer i odgovorio na pitanje koje je mučilo sve medije.

"Ovako, započeću odmah s jedinom istinom - nikad mi ništa loše nije uradio. Nikad ga nisam video da išta loše radi. Nemam zašto da skrivam istinu, pogotovo sada kad se o tome govori, a on je mrtav", započeo je Kalkin.

"Sada je pravo vreme da progovorim i da imam što da kažem, rekao bih sada. Nikad mi ništa nije uradio i nisam ga video da bilo što loše radi", ponovio je Kalkin.

Kalkin je u intervjuu ispričao da je sreo glumca Džejmsa Franka nakon što je izašao dokumentarac o zlostavljanju na imanju Neverlend, a glumac ga je pitao što misli o tome i da li bi hteo da razgovara o Džeksonu. Kalkin ga je odbio.

Kalkin i Majkl Džekson upoznali su se nakon što je dečak postao zvezda filma "Sam u kući". Glumio je u njegovom spotu "Black and White" i često boravio na Džeksonovom imanju Neverlend. Poslednji put videli su se 2005. godine, na suđenju Džeksonu za pedofiliju.

foto: Printscreen YT

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track