Najnovije vesti

BIO JE NAKLJUKAN LEKOVIMA I MENTALNO BOLESTAN! Elton Džon opleo po PRIJATELJU: Majkl nije znao da se PONAŠA, posebno među ODRASLIMA!
Foto: Profimedia

JAKE OPTUŽBE

BIO JE NAKLJUKAN LEKOVIMA I MENTALNO BOLESTAN! Elton Džon opleo po PRIJATELJU: Majkl nije znao da se PONAŠA, posebno među ODRASLIMA!

Pop kultura

Elton Džon je šokirao svet navodima o flertu princeze Dijane i holivudskog glumca Ričarda Gira, a potom se osvrnuo i na lik i delo kontroverznog Majkla Džeksona.

Pevači su postali prijatelji još u ranoj mladosti, na početku Majklove karijere, ali kako su godine prolazile - preminuli kralj popa bivao je sve neprijatniji.

foto: Profimedia

"Poznavao sam Majkla od njegove 13 ili 14 godine. Bio je najslađi klinac kog možete zamisliti, ali u jednom je trenutku počeo je da beži od realnosti, pa je završio potpuno okupiran svojim imaginarnim svijetom, baš kao Elvis Prisli", otkrio je Elton u svojim memoarima.

"Bog zna šta se događalo u njegovoj glavi, i Bog zna kojim sve lekovima je bio nakljukan, ali svaki put kada sam ga video poslednjih godina, pomislio bih kako je jadan momak totalno izgubio um. Bio je istinski mentalno bolestan, vrlo uznemirujuća osoba. Bilo je neverovatno tužno, ali bio je neko kome niste mogli da pomognete: samo je nestao, u neki svoj svet, okružen ljudima koji su mu govorili samo ono što je želeo da čuje."

Džon se prisetio i Majklove tendencije da provodi vreme isključivo s decom, iznevši tvrdnju da se uopšte nije snalazio u društvu odraslih godina. Elton se potom osvrnuo i na davnu večeru koju je organizovao, a na kojoj je Majkl bio jedan od gostiju.

"Posle nekog vremena, ustao je od stola, i nestao bez reči. Konačno smo ga pronašli dva sata kasnije, u vikendici u kojoj je živela moja kućna pomoćnica. Sedela je i gledala kako Majkl Džekson tiho igra video-igre sa njenim 11-godišnjim sinom. Šta god da je razlog, izgleda da uopšte nije mogao da se nosi sa društvom odraslih."

foto: Profimedia

Kurir.rs/Foto: Profimedia

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...