MEGA MAXI - Kupovina po meri modernog kupca
Foto: Promo

MEGA MAXI - Kupovina po meri modernog kupca

Zabava -

Današnji kupac vodi računa o tome šta kupuje, važno mu je i mesto na koje dolazi da sa uživanjem obavi svoju kupovinu a da pritom cene artikala budu prilagođene njegovom budžetu. Baš takvo mesto, u sasvim novom ruhu, očekuje sve ljubitelje velike, porodične kupovine po pristupačnim cenama.

Na dobro poznatom mestu, nekadašnjem Tempu Ada, i na dobro poznatoj adresi, Obrenovački put broj 3, nalazi se novo iskustvo velike kupovine – Mega Maxi Ada. Širok, inovativan asortiman proizvoda u potpunosti je prilagođen modernom kupcu, a Tempo cene, više od 170 poznatih lica i dobro poznata komšijska usluga čine da se svi koji ga posete osećaju kao kod kuće.

Na više od 4.000 metara kvadratnih u ponudi je sadržaj namenjen svakom članu domaćinstva, a sveže kategorije voća, povrća, mesa, ribe, delikatesa i sireva samo su deo bogate ponude prodavnice Mega Maxi Ada. Jedinstven koncept zanatske pekare potrošačima nudi pogodnost uživanja u tradicionalnim hlebovima, ručno pravljenim u radnji, pa prilikom kupovine u prodavnici Mega Maxi Ada potrošači mogu da uživaju u mirisu raženog kalupskog hleba sa semenkama i mini vekne sa krompir pastom i semenkama. Seljački beli hleb, ručno rađen sa dodatkom prirodnog kiselog testa, i heljdin hleb sa orasima nezaobilazni su za sve one koji žele da osete ukus tradicije i peciva kakva su pravile naše bake, sa mnogo ljubavi i pažnje.

Pored sezonskih proizvoda, bebi proizvoda i programa za ličnu higijenu, u ponudi su i zdraviji kutak sa Nature’s promise proizvodima, Juice bar kao i odlična selekcija alkoholnih i bezalkoholnih pića. Mega Maxi Ada nudi novo iskustvo kupovine u hipermarketima. Na jednom mestu, za celu porodicu, pored hipermarketa na raspolaganju su i prodavnica za tehniku „Tehnomanija“, apoteka „Ivančić i sin“ i prodavnica za kućne ljubimce „Pet spot“.

Ova radnja je dodatno prilagođena osobama sa invaliditetom, pa svakog dana od 14 do 15 časova uvodi mirne sate sa smanjenim osvetljenjem, bez razglasa, uz tihu muziku, prilagođene posetiocima osetljivim na nagle senzorne promene. Dodatna pogodnost su i taster za pomoć pri obavljanju kupovine, kao i priotitetna kasa za osobe sa invaliditetom.

Poštovanju različitosti i inkluzije kompanija je strateški usmerena, a novine uvedene u prodavnici Mega Maxi Ada samo su prve u nizu aktivnosti ka stvaranju još boljeg mesta za kupovinu svim kupcima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track