ROMANTIČNI PAR O KOM SE PRIČA : Ovo je lepša ljubavna priča od Romea i Julije, pogledajte o kome je reč....
Foto: Shutterstock

ROMANTIČNI PAR O KOM SE PRIČA : Ovo je lepša ljubavna priča od Romea i Julije, pogledajte o kome je reč....

Zabava -

Ljubavne priče o parovima koji su verovali u večnu ljubav, čak i kada je ceo svet bio protiv njih, i dalje nas inspirišu, a često i rastuže. Ali, dobro je da one postoje da nas podsete da je prava ljubav jača od bilo čega na svetu.

Evo početka jedne divne ljubavne priče…

Ovaj šarmantni par je tek nedavno otkrio simpatije jedno prema drugome i osvojio srca svih nas - bez obzira na godine! Da li znate kako izgleda kada se sove zagledaju jedna u drugu?

Dormeo Huggy-You par sovica koje pokazuju da svoju ljubav, brigu i zagrljaje možete lako izraziti i podeliti sa onima koje volite - roditeljima, decom, prijateljima, partnerom… na simpatičan i originalan način.

Set uključuje 2 plišane sovice, šarmatnog dizajna u jedinstvenim bojama. Uz sovice dobijate i plišano ćebe dimenzija 130 x 180 cm. Ćebe možete koristiti za ušuškavanje na kauču, u krevetu ili poneti na put. Pored toga što se u ovo nežno ćebence možete ušuškati, savršeno je i kao podloga za igranje.

Nabavite zato svoj par Dormeo Emotivnih sovica i započnite neponovljivu ljubavnu priču…

Dormeo Huggy-You par sovica
foto: Promo

Kako najbrže do svog ljubavnog para?

Da bi ste što pre došli do svojih sovica, dovoljno je da posetite neku od Top Shop prodavnica. Kliknite OVDE za adrese svih prodavnica u Srbiji i pronađite najbližu. Možete otići i na sajt Dormeo.rs, gde su danas dostupne sa besplatnom dostavom - i tako podeliti ljubav - uz ovaj šarmantni par sovica.

Kako se izboriti sa dečijim emocijama?

Svi smo nekada imali problem da najmlađima objasnimo određena osećanja. Za sve one koji žele da predstave i približe mališanima emocije kao što su strah, sreća, tuga, dosada, bes… imamo i druge Emotivne sovice - koje se lako pretvore u najboljeg drugara za igru ili udoban jastuk i ćebence.

  1. Shoo-Shoo hrabru sovicu koja pomaže da dete pobedi strahove, a posebno se hrabro suočava sa ružnim snovima.
  2. Yuu-Huu najpopularniju srećnu sovicu koja vidi dobro u svemu, a njena pozitivnost je naprosto nepobediva!
  3. Loony-Coo sovicu uvek spremnu za zabavu. Ona brine da mališanima nikad ne bude dosadno, a noću priziva samo zabavne i vesele snove.
  4. Blu-Blu sovicu koja uči da smo svi ponekad tužni… i da je to sasvim ok. Uz njen najnežniji zagrljaj i tuga brzo prolazi.
  5. Gru-Gru sovica koja pokazuje da je potpuno normalno da smo ponekad i ljuti. Uči nas da ne zadržavamo negativna osećanja u sebi, već jednostavno - porazgovaramo sa Gru-Gru.
  6. Love-You sovica zna da nema lepšeg osećanja od ljubavi, koju treba pokazivati stalno. Naučiće dete koliko je važno podeliti i primati ljubav.
Dormeo Huggy-You par sovica
foto: Promo

Zato, ne gubite vreme! Jednim klikom pogledajte celu porodicu sova i posetite najbližu Top shop prodavnicu ili sajt. Obezbedite za svoje dete hit igračku - Dormeo Emotivnu sovicu!

Evo kako najbolje pokazati ljubav SVIMA koje volimo!

U mesecu ljubavi Dormeo Vam nudi i najlepši poklon za najdraže – najtopliji zagrljaj! Sa Novim Warm Hug 2020 neodoljivo nežnim setom koji se sastoji od mekog ćebeta i jastuka i pruža prijatan osećaj topline – baš kao da vas neko grli.

Dormeo Huggy-You par sovica
foto: Promo

Ušuškajte se u najtopliji Dormeo zagrljaj i uživajte u mekoći ćebeta i jastučića koji stižu u atraktivnim bojama i to sada UPOLA CENE .

Posetite Top Shop prodavnice širom Srbije ili kliknite na dormeo.rs i podelite ljubav!

Foto: Shutterstock

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja