ČIM SE PORODILA, MUŽ JOJ JAVIO DA JE OSTAVLJA: Kad se sa bebom vratila kući, saznala je i ZBOG KOGA, veći šok nije mogla da doživi
Foto: Facebook Printscreen

Užas

ČIM SE PORODILA, MUŽ JOJ JAVIO DA JE OSTAVLJA: Kad se sa bebom vratila kući, saznala je i ZBOG KOGA, veći šok nije mogla da doživi

Žena -

Moj muž je pobegao sa mojom majkom nekoliko dana pošto sam rodila naše drugo dete, tako svoju priču počinje Džes Eldridž (24) koja je nedavno dobila sina sa Rajanom Šeltonom (29).

Kako su u Velikoj Britaniji trenutno i dalje na snazi brojne protivepidemijske mere, jedna od njih je i to da porodice biraju malobrojne članove koje će primiti u svoj krug ljudi sa kojima se viđaju svakodnevno - osobe van tog izabranog kruga u ovom trenutku ne mogu da viđaju. Džes i Rajan rešili su da u svoj krug prime Džesinu majku Džordžinu (44) i njenog supruga Erika.

Džordžina, baka šestoro dece je, kako kaže Džes, počela da flertuje sa Rajanom praktično odmah nakon što su spojili porodice i to dok je Džes bila u poslednjim nedeljama trudnoće. Džes je otišla u bolnicu na porođaj, a kada se vratila kući sa sinom Rubenom, saznala je da je otac njene bebe pobegao sa njenom majkom u kuću udaljenu nekoliko kilometara od njih.

- To je neverovatna izdaja. Novopečena baka bi trebalo da se zaljubi u bebu, ne u oca bebe. Pozvali smo je da nam se pridruži da bi mi pomogla oko dece, a umesto toga, ona mi je otela dečka - kaže Džes.

- Primetila sam da su praktično odmah počeli da flertuju i sve više vremena su provodili zajedno. Kad sam ih optužila za to, sve su negirali i uveravali me da se ništa ne dešava. Sada znam da su sve vreme imali aferu - slomljena je Džes.

- U poruci mi je rekao da je sa nama gotovo. Međutim, nije mi rekao da me ostavlja zbog moje majke, to sam kasnije saznala - rekla je ona, dodajući da joj je majka samo kratko rekla "Ne možemo da biramo u koga se zaljubljujemo". Tašta i zet, sada novopečeni par, ozvaničili su vezu i na Fejsbuku.

Ona sa Rajanom ima i dvogodišnju ćerku, a nije komentarisala mogućnost da se pomiri sa majkom nakon izdaje.

kurir.r/the sun

BONUS VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track