VAŠ SAVEZNIK ZA BLISTAVO ČISTE PODOVE U JEDNOM POTEZU
Foto: Promo

Philips SpeedPro Aqua 3u1 – Saveršeno rešenje za svaku porodicu

VAŠ SAVEZNIK ZA BLISTAVO ČISTE PODOVE U JEDNOM POTEZU

Zabava -

Uverite se zašto je baš ovaj štapni usisivač odličan za svakodnevne izazove: brisanje, usisavanje, potiranje i čišćenje teško dostupnih mesta

Dolaze vam iznenadni gosti, a kuća vam je u baš tada u haosu, i vremena za sređivanje i čišćenje nemate? Ova situacija, toliko česta u svim domovima, uopšte ne mora da zvuči ovako stresno, ukoliko vam u pomoć pritekne Philips SpeedPro Aqua FC6729/01. Ovaj jedinstven uređaj je sve što vam je potrebno – čisti, briše, usisava, potire podove i sve to u rekordno kratkom roku. Ne zauzima mnogo prostora, nema kablove o koje ćete se saplitati i razvlačiti ih po celoj kući, a uz to je i lagan - (svega 2,4 kilograma).

Bilo kakav nered – prosut sok po parketu, mrvice na tepihu, paučina na teško dostupnom mestu, dlake od kućog ljubimca na sofi - nema tog izazova sa kojim ovaj jedinstven uređaj nije u stanju da se uhvati u koštac.

Uvek pri ruci, za svakodnevnu borbu protiv sitne prljavštine i mrvica, ali i velika pomoći u generalnom sređivanju čitavog doma, ovaj bežični usisivač omogućiće vam da temeljno i brzo očistite prostor za mnogo manje vremena nego što ste navikli.

Tri u jedan

Ovaj usisivač SpeedPro Aqua 3u1 objedinjuje tri najvažnije funkcije za potpuno čist i uredan ambijent u vašem domu, i uklanja do 99% bakterija u jednom potezu.

Dakle, osim što smo upravo konstatovali da vam ovaj uređaj štedi vreme, ali i živce, ne zaboravite da sa njim takođe štedite i prostor, jer zauzima malo mesta, pošto je samostojeći. Veoma je praktičan, da može da se ostavi bilo gde - u ćošak, uza zid, ispod kreveta, u ormar, hodnik ili špajz.

Dodatak za mokro brisanje dolazi sa rezervoarom za vodu i mikrofiber jastučićem koje se pere u veš mašini. Rezervoar za vodu je kapaciteta 0,2l što omogućava brisanje do 50 m2 podne površine u jednom potezu.

Novi sistem brisanja dolazi sa optimalnom vlažnošću za sve vrste tvrdih podova, tako da ne morate da se brinete da li u tom trenutku prelazite preko pločica, laminata ili parketa.

Pošto poseduje troslojni filter nemačke tehnologije, uklanja i do 99,7% bakterija na tvrdim podovima i hvata više od 95% čestica poput polena i drugih alergena, a besprekoran je u uklanjanju svih vrsta dlaka.

Transformiše se u ručni usisivač

Pritom, nema potrebe za menjanjem kesa. Sve što usisamo odlazi u specijalnu posudu za prašinu, koja se očas posla isprazni u kantu za smeće. Zahvaljujući snažnim litijum-jonskim baterijama može bez prekida da se koristi u klasičnom modu rada oko 50 minuta. Ako zamenite nastavak, Philips PowerPro Aqua 3u1 se pretvara u ručni usisivač za usisavanje stolova, nameštaja i teško dostupnih uglova.

Jednim klikom svoj Philips štapni usisivač možete pretvorite u mali i praktični ručni usisivač koji će vam pomoći u vašem poduhvatu kod čišćenja teže dostupnih površina. To su najčešće plafoni i visoke police kod kojih će dodatak sa integrisanom četkom biti idealno rešenje. Zgodan je za usisavanje automobila, uzanih i zavučenih površina, ali i uvek pri ruci da se začas rešite mrva sa kuhinjskih površina.

Čisti u svim pravcima

Pošto ima nastavak za usisavanje od 180°, nema potrebe da se neprestano vraćate napred - nazad kako biste očistili prostor. Mlaznica za usisavanje od 180° omogućava precizno i snažno sakupljanje do 98% prašine i prljavštine u svakom potezu. Usisava sa prednje i sa bočnih strana, pa odgovara svim vrstama podova.

Za sve one koji imaju kućne ljubimce, mini turbo četka će biti savršeni dodatak za brzo čišćenje mekanih površina. Pruža vam mogućnost da bez problema uklonite životinjske dlake sa različitih tapaciranih površina i sedišta. Snažna je, kompaktna i izuzetno efikasna.

Za njega nema skrivenih i teško dostupnih ćoškova. LED svetla otkrivće sve nečistoće, čak i u onim najmračnijim uglovima. Zato što pre nabavite svoj Philips SpeedPro Aqua 3 u 1 i krenite u obračun sa prljavštinom!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track