Evo šta je neophodno svakom muškarcu koji drži do sebe
Foto: Promo

Muška nega

Evo šta je neophodno svakom muškarcu koji drži do sebe

Zabava -

Pomoću višenamenskog trimera Philips Multigroom serije 7000 doživećete revoluciju jer će vam omogućiti da u svakom trenutku budete maksimalno stilizovani od glave do pete.

Vremena kada se muška toaleta sastojala iz toga da jednom mesečno posete frizera daleko su iza nas. Srećom, jer moderan muškarac kome je stalo do svog izgleda želi u svakom trenutku, bilo gde da se nalazi, da prati trendove, izgleda uredno, lepo i stilizovano.

Philips
foto: Promo

Današnji stil života diktira drugačije navike i stavove: vođenje računa o sebi nije više rezervisano samo za nežniji pol. Muškarac više ne mora da ima jednu te istu frizuru godinama, jer danas na tržištu postoje gedžeti koji mu olakšavaju da bude "sam svoj majstor", da, kada poželi, izgleda drugačije i da ima različito stilozivan look. Ako poželi, jednog dana će mu brada biti skroz skraćena, drugog će je istrimovati tako da bude neke srednje dužine, prekosutra, kad poraste, samo će je oblikovati i izvući precizne linije na obrazima ili na vratu. Osim frizure, muškarci danas posebnu pažnju posvećuju i dlačicama u nosu, ušima, na pazuhu ili na grudima, koje skraćuju ili trimuju. Zahvaljujući tome postižu uredan izgled.

Vaš saveznik za dobar izgled

Za sve muškarce koji sve ovo rade, ali im je zamorno što moraju da koriste i po nekoliko uređaja, Philips je kreirao višenamenski trimer (Multigroom serije 7000) koji sve ove funkcije objedinjuje. Zahvaljujući Philipsu, možete sebi priuštiti svestrani uređaj koji je pouzdan, praktičan i štedi vreme. Philips Multigroom serije 7000 ima sve što vam je potrebno. I što je veoma važno, pomoću njega možete skrojiti vaš jedinstveni stil od glave do pete, jer poseduje čak 18 premijum dodataka za svaki deo tela.

Philips
foto: Promo

Njegova jedinstvena tehnologija samooštrećih DualCut oštrica pomoći će vam za precizno, ravnomerno trimovanje. Ova tehnologija sadrži dva puta više sečiva koja se blago taru jedna o druge oštreći se tako pri radu. Zahvaljujući tome, i nakon pet godina upotrebe sečiva su oštra kao prvog dana.

Metalni trimer precizno skraćuje bradu, kosu i dlačice na telu. Široki nastavak za šišanje kose skraćuje čak i najdeblju dlaku. Nakon skraćivanja, pomoću preciznog brijača koji poseduje Multigroom serije 7000 možete doterati ivice obraza, brade i vrata. Nastavak za brijanje tela će vam omogućiti da udobno obrijete čak i one dlačice od samo 0,5 mm.

Philips
foto: Promo

Posebna pogodnost je što je, u zavisnosti od serije Multigroomera (višenamenskog trimera), jednostavnom registracijom uređaja na sajtu philips.rs moguće ostvariti dodatne godine garancije na osnovne dve. Tako neki uređaji dobijaju još jednu, neki dve, a neki čak i tri godine dodatne garancije. Konkretno, Multigroomer serije 7000 dobija dodatne tri godine garancije, pa nakon što se registrujete, ima ukupno pet.

Karakteristike

DualCut tehnologija

• Samooštreće čelične oštrice

• Čak 18 dodataka za potpuno uređivanje celog tela

• Vodootporan 100 odsto

• Gumena neklizajuća drška za lakše držanje i korišćenje

• Litijum-jonska baterija za do pet sati rada

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track