EVO ŠTA GOVOR TELA KEJT I PRINCA VILIJAMA OTKRIVA O NJIHOVOM BRAKU: Stručnjak analizirao svaki pokret, a jedan detalj sve govori
Foto: AP/Justin Tallis

od pogleda, osmeha do pokreta

EVO ŠTA GOVOR TELA KEJT I PRINCA VILIJAMA OTKRIVA O NJIHOVOM BRAKU: Stručnjak analizirao svaki pokret, a jedan detalj sve govori

Pop kultura -

Od njihovog venčanja u proleće 2011. godine prošla je decenija. Princ Vilijam i Kejt Midlton su u međuvremenu dobili troje dece i našli se nebrojeno puta na naslovnicama.

Odnos između njih dvoje procenila je Karen Donaldson, stručnjak za govor tela iz Velike Britanije, na temelju fotografija i video snimaka. Zaključila je da su i dalje jako zaljubljeni jedno u drugo i prijatno im je kad su zajedno.

- Na fotografijama s njihove godišnjice može da se uoči potpuno nova nivo udobnost između njih dvoje. Način na koji je Kejt stavila glavu na prinčeve grudi dala je signal da mu vjeruje, da oseća sigurno s njim i, u tom trenutku, želi da mu bude blizu. Glava joj je sva na njegovim grudima. Njen osmeh obuhvata celo njeno lice, i usne i oči, što nam govori da je to pravi osmeh - pojasnila je Karen.

I na Vilijamu se vidi da i dalje uživa u njenom društvu.

- I njegov osmeh zahvata celo lice; oči, obraze i usne, što ukazuje da mu je osmeh iskren. Vilijamov položaj ruke i položaj tela otkrivaju da mu je prijatno sa Kejst. Grli je opušteno, što govori da imaju visoku razinu povezanosti i udobnosti jedno uz drugo - kaže Karen.

- Vilijam se prirodno naginje prema njoj, držanje mu je ležerno, iz čega se može zaključiti kako mu je vrlo pijatno sa suprugom i oni su prijatelji - dodala je.

I način na koji ga Kejt drži za ruku otkriva koliko je njihova veza evoluirala.

- Način na koji ga drži za prste govori kako želi da bude blizu njega i da mu je čvrst oslonac. To je pomak u odnosu na fotografiju kada su bili zaručeni koju je snimio Mario Testino, objavljenu 2010. godine. Tada je Kejt položila ruku na Vilijamove grudi, što može da se protumači kao znak vlasništva, kao polaganje prava na njega - objasnila je.

Kejt Midlton, veridba
foto: Profimedia

- Na temelju govora tela na toj vereničkoj fotografiji, u odnosu na sadašnje vreme, vidi se da više ne pokazuju otvoreno svoju ljubav. Njihova veza je prirodna i s lakoćom ulaze jedno drugome u osobni prostor. Poze su im opuštenije, manje nameštene - nastavila je ova stručnjakinja pa prokomentirala što otkriva dodirivanje glavama sa zaručničke fotke.

- Dodirivanje glavama je vizualni znak koji signalizuje ljubav, poverenje i bliskost. Međutim, na tim fotkama poza nije toliko prirodna, vidi sa da su namerno tako stali. Takođe, Vilijam deluje kao svojevrstan štit budućoj supruzi, njegov zagrljaj je zaštitnički, on je sebe vidio kao njenog zaštitnika. Njegove ruke su skroz položene na njeba leđa, a budući da su nam leđa jedno od ranjivih područja, princ oponaša štit i pokazuje kako štiti svoju ljubav - obrazložila je Karen.

Kejt Midlton, veridba
foto: Profimedia

Napomenula je kako njih dvoje danas deluju prirodnije i opuštenije nego na početku veze, što je na neki način i normalno.

Kejt i Vilijam su napravili simpatičan video o sebi i svojim mališanima:

kurir.rs/Country Living

Bonus video:

00:06

MILOŠ BIKOVIĆ OKUPAN U ZNOJU, SKINUO SE I OBJAVIO VRELI SNIMAK: Niko nije ostao RAVNODUŠAN na OVE kadrove! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja