IZ SVE SNAGE TE BUDIMO: Gledaj Redakciju, novi jutarnji program Kurir televizije, koji se emituje od ponedeljka!
Harizmatični voditelji Goran Anđelković i Olja Lazarević, Foto: Zorana Jevtić

IZ SVE SNAGE TE BUDIMO: Gledaj Redakciju, novi jutarnji program Kurir televizije, koji se emituje od ponedeljka!

Zabava -

Među najvećim novostima je jutarnji program „Redakcija“, čiji su domaćini Olja Lazarević i Goran Anđelković

U ponedeljak, 13. septembra, na Kurir televiziji počinje jesenja programska šema, koja donosi potpuno nove emisije i nove sezone popularnih formata, iz novih studija, sa novom energijom.

Među najvećim novostima svakako je jutarnji program „Redakcija“, čiji su domaćini Olja Lazarević i Goran Anđelković.

Goran Anđelković, Olja Lazarević
foto: Zorana Jevtić

Poseban izazov

Ovaj harizmatični voditeljski par razbudiće te svojom energijom i šarmom, a zatim te provesti kroz najnovije vesti iz najrazličitijih sfera i pomoći ti da se na jednom mestu informišeš, i to iz najvažnijih izdanja štampanih i onlajn medija. Čekaju te lokalne i regionalne vesti, kao i vesti iz sveta, tematski prilozi o aktuelnim dešavanjima, priče iz svakodnevnog života, aktuelni sagovornici i mnogo smeha.

Svakog radnog dana u periodu od sedam do 10 časova na Kurir televiziji očekuj otvorene reakcije na udarne priče iz medija, a redakcija Kurira će, u prepoznatljivom stilu, otvoriti svoja vrata uz najaktuelnije teme i zanimljive goste.

Poslednji sat emisije posvećen je životu javnih ličnosti, a kroz njega te vodi Anastasija Čanović, koja je na Kurir televiziji od njenog lansiranja.

O životu  poznatih  Anastasija Čanović
O životu poznatih Anastasija Čanovićfoto: Aleksandar Kujučev

Voditelji Redakcije su iskusni novinari koji ovaj angažman doživljavaju kao poseban izazov i, kako kažu, s nestrpljenjem čekaju ponedeljak. Olja je vodila istoimenu emisiju drugačijeg koncepta, Goran je godinama bio urednik sportske rubrike u dnevnom listu Kurir, a Anastasija je vodila emisiju pod nazivom „Zaključno“.

Sada su dobili priliku da bude građane Srbije, i to uz podršku najveće redakcije na Balkanu.

- Odgovornost je mnogo veća zbog ogromnog tima iskusnih profesionalaca koji stoji uz nas - objašnjava Olja i dodaje da je prestiž raditi jutarnji program Kurir televizije.

Goran ističe da ovaj poziv vidi kao čast jer će biti prvi voditelj novog jutarnjeg programa na televiziji najveće medijske kuće u Srbiji.

- Pune 22 godine radio sam kao novinar i urednik u novinama, pa bih slagao ako bi rekao da se nisam više puta zapitao da li je pametno to što napuštam pisano novinarstvo. Ipak, dobra stvar je što ga ja zapravo neću u potpunosti napustiti, jer je Kurirova redakcija integrisana i pokriva sve četiri platforme - dnevne novine, portal, društvene mreže i televiziju.

Goran Anđelković, Olja Lazarević
foto: Zorana Jevtić

Glavni aduti

Glavni aduti jutarnjeg programa Kurir televizije jesu upravo znanje, iskustvo i mogućnosti koje pruža najveća redakcija na Balkanu. Zahvaljujući njoj, Kurir je prepoznatljiv po aktuelnim temama, brzim i tačnim vestima i informacijama sa lica mesta i pozicioniran je među vodeće medije: dnevni list Kurir jedan je od najčitanijih dnevnih listova u Srbiji, sajt Kurir.rs nalazi se u samom vrhu među veb-portalima, a Kurir televizija je uspela da se, u samo godinu dana, pozicionira među najgledanije kablovske kanale. Sa novim formatima, premijernim serijskim programom i novom sezonom popularnih emisija Kurir televizija dobija najkvalitetniji televizijski program i nastavlja svoj put ka vrhu, iz sve snage!

Kako kažu u „Redakciji“, sve je spremno za ponedeljak! Jednoglasno potvrđuju da su sigurni u uspeh, a kao argument navode činjenicu da se Kurir televizija u vrlo kratkom roku pozicionirala među vodećim kablovskim televizijama u zemlji.

- To najbolje govori o snazi, ali i potencijalima brenda. Naš tim čine profesionalci sa zavidnim iskustvom, voditelji su vedri, spontani i snalažljivi, što je važno za ovaj format, a trudićemo se iz sve snage da gledaoci saznaju sve što je važno, što ih zanima i što treba da znaju - zaključuju u timu novog jutarnjeg programa Kurir televizije.

Započni dan uz „Redakciju“, novi jutarnji program Kurir televizije, iz sve snage!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track