VUK MOB ŠOKIRAO U KONTRAŠOU: Bio sam zaljubljen u Kaju
Foto: Kurir

Od večeras nova sezona „Kontrašoua“

VUK MOB ŠOKIRAO U KONTRAŠOU: Bio sam zaljubljen u Kaju

Zabava -

Reper i pevačica gostuju na Kurir televiziji kod Jelene Nikolić, pričaće o ljubavnim problemima, propaloj poslovnoj saradnji, pevaće uživo i još mnogo toga

Večeras u 23.10 na Kurir televiziji počinje nova sezona jedne od najgledanijih emisija o estradnim ličnostima „Kontrašou“. Voditeljka Jelena Nikolić odlučila je da sezonu otvori sa pevačicom Katarinom Ostojić Kajom i reperom Vukadinom Gojkovićem, poznatijim kao Vuk Mob.

Kontrashow
foto: Kurir

Kaja se na početku osvrnula na svoje učešće u takmičenju „Tvoje lice zvuči poznato“, otkrila je čime se sada bavi, ali i gde živi. Ona je sa voditeljkom odigrala i jednu igricu u kojoj je Jelena izrešetala Kaju pitanjima, na koje je pevačica krajnje iskreno odgovarala. Nakon uživo izvedene pesme „Htela bih“, Ostojićevoj se u studiju pridružio i kolega Vuk Mob.

- Istetovirao sam „hajneken“ na nozi, vrhunac idiotizma - rekao je on.

Na pitanje voditeljke šta će mu torbica i da li je bomba unutra, Vuk je rekao da u torbici nije bomba, ali da nosi pištolj. On je pričao o tome koliko se promenio i kako sada gleda na život. Kaja i Vukadin govorili su i na temu braka.

- Ljubav se dešava, ne mogu da kažem da se nikada neću udati ponovo, ali nisam se baš proslavila sa ovim do sada - rekla je pevačica, dok je Vuk to uporedio sa životinjama.

Kontrashow
foto: Kurir

U jednom trenutku reper je otkrio da je bio zaljubljen u pevačicu godinama, ali su i otkrili da bi voleli da imaju zajedničku saradnju.

- Želela sam onaj „puk“ koji si mi pustio, ali mi to nisi dao. To su bili „Koraci u noći“, koje si dao Breskvici i Vojažu - otkrila je pevačica.

Reper je progovorio i o navodnoj ljubavnoj aferi sa Paulom Hublin.

- Nije moj tip, previše je mršava, Paula i ja imamo samo super saradnju i jako smo dobri drugari - rekao je Vuk, pa se osvrnuo i na Kristinu Kiju Kockar.

Sve ovo, ali i još mnogo drugih detalja iz emisije „Kontrašou“ pogledajte večeras od 23.10 na Kurir televiziji.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track