UZ OVO ĆETE DA ZABORAVITE SVE RIJALITIJE KOJE STE DO SADA VIDELI! Nikada ne biste pogodili šta je to!
Foto: Kurir

UZ OVO ĆETE DA ZABORAVITE SVE RIJALITIJE KOJE STE DO SADA VIDELI! Nikada ne biste pogodili šta je to!

Zabava -

Želite da gledate rijaliti, ali su vam dosadni koncepti koje ste do sada imali prilike da vidite - zatvoren prostor, ograničeno kretanje, nema komunikacije sa spoljnim svetom... želite nešto drugačije i uzbudljivije!

Rijalitija je puno, ali vi niste za te dosadne uobičajene formate. Volite slobodu, izazove, avanturu, volite da imate radne obaveze, a uz to i da živite u centru grada i da imate sav moguću luksuz - Rijaliti "Bar" je pravo mesto za vas!

U ovom rijalitiju koji uskoro kreće na Kurir televiziji, niste zatvoreni u jednu prostoriju ili na imanje, već imate mogućnost slobodnog kretanja, komunikacije s drugim ljudima koji nisu učesnici programa, a snima se na čak tri lokacije - u baru, stanu i na ulici.

Ne, ovo nije rijaliti u kom se učesnici dosađuju, oni zaista imaju obaveze, posao, ali i uče, napreduju i imaju mogućnost da osvoje 30.000 evra za samo tri meseca i ostvare svoj san - kupe vikendicu, brod, pokrenu svoj biznis...

Publika takođe učestvuje u rijalitiju!

Za razliku od drugih rijalitija, u kojima možete samo da date novac za SMS poruku da učesnik bude nominovan, ostane ili ispadne, publika učestvuje u svakom delu Bara. Upravo vi ćete formirati njihove izazove, birati ko će ih izvršavati... Na taj način, vi niste samo puki posmatrač, već zaista odlučujete o životu i sudbini ljudi koji učestvuju.

Bar možete posetiti iako niste učesnik i bar na kratko postati deo ovog rijalitija!

Za razliku od drugih programa u kojima su učesnici na udaljenoj lokaciji, ponekad i u drugoj, dalekoj zemlji, Bar se odvija u srcu Beograda. U kafiću u koji možete da uđete i vi! Svratite na piće, proćaskajte sa učesnicima i osetite kako zaista funkcioniše ne samo jedan popularni bar, već i jedan pravi rijaliti - otvoren za posetioce!

Pratite Bar i na društvenim mrežama - Instagram i Facebok!

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track