Otkrijte magični svet novogodišnjih ukrasa
Foto: Promo

Otkrijte magični svet novogodišnjih ukrasa

Zabava -

Stigla je zima, dani su postali sve kraći i mrak nas dočekuje u povratku sa posla. Ono što nam je najviše potrebno u ovim danima je udobnost i toplina doma. Ovo je najradosniji period godine, posebno za decu i treba iskoristi svaki trenutak za uživanje u zimskim čarolijama.

Urban Garden
foto: Promo

Idealno mesto gde ćete pronaći sve za ove magične dane je vrtni centar Urban Garden. Ovo je mesto koje nudi nesvakidašnju dekoraciju, od modernih kugli i sada nezaobilaznog perja, do ukrasa koji bude uspomene i podsećaju na detinjstvo.

Urban Garden
foto: Promo

Pre svega, potrebna vam je jelka. Bilo da se odučite za prirodnu ili veštačku, ovde ćete naći veliki izbor svih veličina. Ukoliko nemate mesta za jelku, idealno rešenje je drvena dekorativna jelka koja se kači na zid. Štedi prostora, a ujedno je veoma moderna i dekorativna.

Urban Garden
foto: Promo

Kada ste izabrali jelku, posvetite se odabiru ukrasa. Ove godine budite odvažni i odlučite se za perje, koje je trend ove sezone. Uz to uklopite kugle raznih veličina i boja, sjajne ili mat, ptičice i cvetove koje se kače na grane, ili šarene ukrase u obliku slona ili klovna. Dodajte po neku šljokičavu girlandu, lampice i vaša jelka je spremna da obasja dom.

Urban Garden
foto: Promo

Toplinu novogodišnjih praznika možete uneti i postavljanjem raznih figura na police ili pod. Ovu godinu je obeležio krcko oraščić, kao i patljci koji stoje ili sede na policama, dok njihov svetleći nos nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Urban Garden
foto: Promo

Ukoliko imate dvorište, unesite prazničnu energiju tako što ćete ukrasiti žbunje i drveće pomoću lampica. Duž staze ili stepeništa postavite prelepe crveno-bele lilihipove koji sijaju, a sve upotpunite deda mrazom ili sneškom belićem na naduvavanje.

Urban Garden
foto: Promo

Neka Urban Garden bude deo vaše praznične avanture i pomogne da vaš dom zablista u ove zimske dane.

Urban Garden
foto: Promo

Najlepše ukrase možete kupiti u samom vrtnom centru, na adresi Savska 2J, Ostružnica, Beograd ili preko web shop-a Urban Garden-a. A za dodatne informacije, novosti, akcije, popuste i neizostavni giveaway zapratite Instagram profil @_urban_garden!

Urban Garden
foto: Promo

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track