SERGEJ ĆETKOVIĆ NA STAROGRADSKOJ ZIMI: Dođite u petak u Park vojvode Vuka da pevamo najlepše balade
Foto: Promo

SERGEJ ĆETKOVIĆ NA STAROGRADSKOJ ZIMI: Dođite u petak u Park vojvode Vuka da pevamo najlepše balade

Zabava -

U sklopu manifestacije Starogradska zima, kao deo Beogradske zime, u petak, 24. decembra od 21h održaće se koncert Sergeja Ćetkovića u u Parku vojvode Vuka.

Vikend za nama obeležio je zvanični ulazak u prazničnu euforiju zahvaljujući otvaranju novogodišnjeg programa Starogradske zime u Parku vojvode Vuka čiji program je okupio brojne porodice, tinjdžere, zaljubljene parove, ali i mališane.

Starogradska zima, Sergej Ćetković
foto: Promo

Praznična čarolija je sveprisutna u Parku vojvode Vuka, a ono čemu se posetioci najviše raduju jeste sadržajan program koncerata tokom trajanja manifestacije do 23. januara.

Prethodnih dana mnogobrojni građani uverili su se da za dobar provod ne morate čekati vikend ili posebnu priliku, jer već u petak, 24. decembra od 21h sve posetioce Parka vojvode Vuka, zabavljaće jedan od najpopularnijih pop pevača u regionu, Sergej Ćetković.

Poznat po svojim romantičnim pesmama prirediće posetiocima Starogradske zime nezaboravno veče prepuno emocija i sjajnog raspoloženja. Imaćete priliku da uživate u hitovovima poput “Zbog nas”, “Ljubav”, “Nisu mi dali da te volim”, “Nek te ljubav dočeka”, “Pola moga svijeta”, “Nazovi me” i mnoge druge.

U prethodnim danima praznični duh srpske prestonice upriličila je grupa Lexington bend, koncerta Igora Simića, Leontine i hora "Čarolija", domaćih DJ-eva, kao i kreativnih radionica koje su priredili vrhunski provod za sve generacije.

Osim što će ovog petka posetioce zabavljati Sergej Ćetković, uz topli čaj, vino ili čokoladu, svi koji se nađu u blizini Topličinog venca će imati priliku da se uvere i u ukus specijaliteta najboljih beogradskih restorana koji su se našli u ponudi u okviru deset gastro kućica.

Starogradska zima, Sergej Ćetković
foto: Promo

Prepustite se čarima novogodišnjeg duha i posetite Stagoradsku zimu do 23. januara i uživajte u iznenađenjima koje je priredila za sve uzraste.

Tokom celog trajanja programa Starogradska zima, posetioci imaju mogućnost da se uvere i u ukus specijaliteta najboljih beogradskih restorana koji su se našli u ponudi u okviru deset gastro kućica, a u svakom trenutku mogli si da uživaju i u svom omiljenom piću.

Čik Probaj kobasice, Kris Bon, Pivo i Kobaje, Ž Burger, Inbox libijska kuhinja, Pećina kokice, Njegoš Palačinka i Loko Šef burger upotpunili su događaj najraznovrsnijim gastronomskim specijalitetima. Radno vreme gastro kućica radnim danima je od 15 do 22 časa, a vikendom od 11 do 23 časa.

Kako ne biste propustili zagarantovan provod i sjajnu atmosferu, posetite društvene mreže Starogradske zime i izaberite program za vas i vaše najbliže.

Sve novosti na dnevnom nivou možete pratiti na Instagram stranici Starogradska zima.

Starogradska zima, Sergej Ćetković
foto: Promo

Program “Starogradska zima” organizuje Gradska opština Stari grad, Grad Beograd, Beokom servis, a medijski partneri su Mondo i Adria Media magazini.

Partneri projekta Starogradska zima su Coca - Cola, Haineken, Telekom Srbija, Skijališta Srbija, Mondelez i Frikom.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track