OTIŠLA DA SE PORODI I DOŽIVELA ŠOK NAD ŠOKOVIMA: Porađala sam se zajedno sa ženom svog BIVŠEG i to je bilo UŽASNO iskustvo! VIDEO
Foto: Printscreen/Tik Tok

kad život režira

OTIŠLA DA SE PORODI I DOŽIVELA ŠOK NAD ŠOKOVIMA: Porađala sam se zajedno sa ženom svog BIVŠEG i to je bilo UŽASNO iskustvo! VIDEO

Žena -

Odlazak buduće majke u porodilište ume da bude stresna situacija. Da li će sve biti u redu, da li je sve ponela što treba, hoće li boleti i još 1000 drugih pitanja. Dodatni stresovi su totalno nepotrebni, ali život je najbolji režiser, što je najbolje na svojoj koži osetila jedna korisnica TikToka.

Naime, ona je naletela na bivšeg i njegovu partnerku u porodilištu, što je poprilično stresno samo po sebi.

@madi_lane_

The hospital was too full for L&D at least we had a curtain??? ##fyp

♬ sound ni grace - BENGBENGMARCOS

Jedna žena postala je viralna na TikToku nakon što je ispričala kako joj se upravo dogodila ta situacija sa bivšim - i bilo je izuzetno neprijatno.

Medi Kifeli je podelila snimak sebe u bolničkom krevetu, uz reči: "Kada su tvoj bivši i njegova žena u ISTOJ porođajnoj sobi."

"Bolnica je bila prepuna za porođaj i barem smo imali zavesu.", stoji u naslovu njenog videa.

Nakon što je poslata u bolnicu zbog rizične trudnoće, mama je prebačena na porođajno odeljenje. Prisećajući se iskustva, rekla je: "Imala sam mnogo komplikacija u ovoj trudnoći. Trudna sam samo 25 nedelja, tako da sam u visokom riziku, samo žele da preduzmu dodatne mere predostrožnosti sa mnom."

"Bolnica je bila potpuno luda - Hitna pomoć je bila prepuna, porođajno odeljenje prepuno. Sve je bilo odlično u početku i (njen partner) Kodi i ja smo dobili sobu, bilo je sjajno. Bukvalno sam mu rekla da sam poslednji put kada sam bila ovde morala da delim sobu sa nekim i da je to bilo užasno iskustvo jer je ona sve vreme samo vikala."

Ali pošto je bolnica bila toliko puna, upozoreni su da će ponovo deliti sobu - a za njima su ušli Medin bivši i njegova žena. „Onda oni uđu... mi uspostavljamo kontakt očima“, priseća se ona.

"Srećom, između nas je zavesa, ali bilo je tako nezgodno, osećala sam da ne mogu da pričam. Tako da smo Kodi i ja bukvalno sedeli tamo i šaputali." Srećom - bivši nije bio to od skoro jer su bili zajedno u srednjoj školi."

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

01:59

Mašan Lekić i Ivana Stamenković Sindi otkrili koje borilačke sportove treniraju!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track