SERIJA KOJA JE OBORILA REKORDE GLEDANOSTI OD DANAS NA KURIR TELEVIZIJI! Gledajte krimi seriju "Tajkun"
Foto: Kurir

SERIJA KOJA JE OBORILA REKORDE GLEDANOSTI OD DANAS NA KURIR TELEVIZIJI! Gledajte krimi seriju "Tajkun"

Zabava -

Kontroverzni biznismen i vlasnik velike firme ulazi u proces privatizacije jednog privrednog kombinata. Za to vreme Tužilaštvo za organizovani kriminal mu sprema optužnicu, a oko njega se smenjuju prijatelji i oni koji se tako predstavljaju. To je okosnica radnje vrhunskog domaćeg krimi trilera Tajkun, koji će se emitovati na Kurir televiziji od srede, 15. juna, u terminu rezervisanom za krimi serije od 22 časa.

Počevši od izbora glumaca, preko kamere, režije i kvalitetnog scenarija, ova serija se izdvojila u odnosu na slična ostvarenja domaće produkcije.

Režiju potpisuje Miroslav Miša Terzić, reditelj nagrađivanih filmova “Ustanička ulica” i “Šavovi”.

Deset nastavaka kao scenarista potpisuje Ðorđe Milosavljević, koji za svoju priču kaže da je provokativna, opasna tema "skrivena na otvorenom". - Svi smo mogli da je vidimo, ali je bila potrebna jedna doza autorske hrabrosti i bezobrazluka da bi krenuli njome da se bavimo. Ova priča tiče se svih nas, jer svi u njoj učestvujemo na neki način - kao žrtve ili kao saučesnici - objasnio je Milosavljević.

Drama i turbulentan život moćnog čoveka na vrhuncu njegove karijere, u trenutku kada i država i neprijatelji sa one strane zakona prete da unište njegovo poslovno carstvo, tema je ove hit serije.

Sjajnu glumačku ekipu prve sezone popularne serije čine Dragan Bjelogrlić, Tihana Lazović, Vuk Jovanović, Branislav Trifunović, Marko Baćović, Hana Selimović, Neven Bujić, Vanja Nenadić, Dubravka Kovjanić, Ivan Đorđević, Miloš Petrović, Rade Marković, Minja Peković, Olga Odanović, Prvoslav Zakovski, Toni Mihajlovski i drugi.

Tajkun
foto: Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track