AMBER HERD BI OPET MOGLA NA SUD SA DŽONIJEM DEPOM?! U novom intervjuu ponovo tvrdi ono zbog čega je OSUĐENA da plati 15 miliona!
Foto: EPA/Evelyn Hockstein Pool, AP/Evelyn Hockstein

PONOVILA KLEVETU

AMBER HERD BI OPET MOGLA NA SUD SA DŽONIJEM DEPOM?! U novom intervjuu ponovo tvrdi ono zbog čega je OSUĐENA da plati 15 miliona!

Pop kultura -

Amber Herd je Džoniju Depu dala povoda za još jednu tužbu, objasnila je Nikol Haf, američka advokatica specijalizovana za šoubiznis. Haf je za Daily Mail protumačila da tvrdnje iz intervjua koji je Herd nedavno dala za NBC News, a biće objavljen u nastavcima, mogu da predstavljaju osnovu za novu tužbu.

Herd je naime novinarki rekla da ostaje pri svemu što je rekla na sudu i da će "do smrti" ostati pri tvrdnji da ju je Dep tukao.

"Ovaj intervju zakonski predstavlja 'novu publikaciju'. I to bi moglo da predstavlja zakonski temelj za treću Depovu tužbu", rekla je advokatica.

Daily Mail navodi da se kleveta smatra objavljenom kada je upućena bilo kome osim osobi koja se kleveće. Iako bi, dakle, Dep opet mogao da tuži Herd, Haf smatra da to možda i nije dobra ideja zato što su njeni advokati rekli da glumica ne može da plati ni troškove originalne presude.

Amber Herd
foto: Printscreen YT

Podsetimo, početkom meseca objavljeno je da je Džoni Dep dobio tužbu za klevetu protiv Amber Herd, koja je tvrdila da ju je Dep fizički i seksualno napao u više navrata. Porota je presudila da Herd mora da isplati odštetu od 15 miliona dolara zbog teksta koji je objavljen u The Washington Postu.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:57

SUĐENJE DECENIJE JE ZAVRŠENO! Džoni Dep izdominirao i dobija 15.000.000 $ zbog KLEVETE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track