POGLEDAJTE DANAS OD 9 ČASOVA NA KURIR TELEVIZIJI SVE PROPUŠTENE EPIZODE SERIJE “MONTEVIDEO VIDIMO SE”!
Foto: Promo

POGLEDAJTE DANAS OD 9 ČASOVA NA KURIR TELEVIZIJI SVE PROPUŠTENE EPIZODE SERIJE “MONTEVIDEO VIDIMO SE”!

Zabava -

Sve epizode popularne serije “Montevideo vidimo se” koje ste propustili u toku nedelje možete pogledati danas od 9 časova na Kurir televiziji. Fudbalska saga iz 1930. godine nastavlja se u glavnom gradu Urugvaja, gde se nakon napornog tronedeljnog putovanja preko Atlantskog okeana prva formirana reprezentacija Кraljevine Jugoslavije, našla među učesnicima prvog Svetskog prvenstva.

Ekipa iz jedne male balkanske zemlje, kojoj svi daju minimalne šanse za uspeh, žrebanjem dobija za protivnike glavnog favorita prvenstva, reprezentaciju Brazila. Predvođeni čvrstim entuzijazmom, vizijom i idejom zajedništva, Tirke, Moša, Milutinac, Jakša i ostali momci iz tima, zahvaljujući svom talentu, mladosti i istrajnosti, ulaze na velika vrata sportske scene. Vest koja je obišla ceo svet je da je reprezentacija Jugoslavije osvojila treće mesto na Svetskom prvenstvu.

Glumačku ekipu čine Miloš Biković, Petar Strugar, Armand Asante, Viktor Savić, Elena Martinez, Ivan Zekić i Predrag Vasić. Za razliku od filma, serija se bavi i trima novim pričama, prati ljubavne živote Ivice beka, golmana Jakše, a bavi se i sudbinom malog Stanoja, koji je i ostao u Urugvaju.

(Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track