ZAGOLICAJTE INTERESOVANJE POSETILACA: Kako najuspešniji ugostitelji opremaju lokale da bi privukli više gostiju?
Foto: Shutterstock, Ilustracija

ZAGOLICAJTE INTERESOVANJE POSETILACA: Kako najuspešniji ugostitelji opremaju lokale da bi privukli više gostiju?

Zabava -

Ugostiteljstvo je dinamična delatnost koja ima veliku konkurenciju u svakoj oblasti pa se vlasnici trude da na razne načine istaknu svoju uslugu i privuku goste. Jedna od opcija je i kroz opremanje lokala i organizaciju poslovanja. Različite zahteve imaju kafići, klubovi, restorani i sale za veselja, ali imaju isti cilj – što bolje prezentovati ponudu i zagolicati interesovanje posetilaca koji će postati stalni gosti i razmenjivati pozitivna iskustva.

Noćni život u Beogradu privlači goste iz čitave Evrope

Restorani, klubovi, diskoteke… Noćni život u Beogradu ima raznoliku ponudu za sve uzraste i sva interesovanja. Od klasičnih restorana preko lokala sa živom muzikom do noćnih klubova, splavova i diskoteka koje rade do kasno u noć.

Različite potrebe zahtevaju različito opremanje objekta, ali je svakako poželjno kada je prostor prostran, sa dosta mesta za sedenje i igru. Rasveta koja se menja sa atmosferom i muzikom i odlična akustika su takođe važni činioci uz to.

Neki od objekata na svojim WEB stranicama objavljuju najupečatljivije slike svake večeri, neki se trude da dovode najpopularnije izvođače, a neki češće menjaju izgled enterijera da bi se prilagodili zahtevima posetilaca.

Uspešni lokali su prepoznali važnost bezbednog boravka gostiju pa kontrolišu broj lica u objektu, a svim posetiocima nude vrhunsku uslugu, širok asortiman hrane i pića i zanimljiva iznenađenja kao što su tematske žurke i promocije hrane i pića.

Mnoge od ovih sitnica su to što izdvaja najposećenije lokale noćnog života u Beogradu.

Kako sala za svadbe može da postane atraktivnije mesto za proslavu?

Proslave veselja u specijalizovanim prostorima olakšavaju organizaciju pa su izuzetno popularne za razne vrste okupljanja.

Sala za svadbe omogućava organizaciju svadbenog veselja za uži ili širi broj gostiju, ali da bi bile i konkurentne ugostitelji moraju da pruže raznovrsnu uslugu po povoljnim cenama.

Uvek je atraktivno kada sala može da organizuje ketering po želji, ima kontakte sa raznim muzičkim bendovima, ali i dekoraterima. Primeri ranijih veselja, način aranžiranja sale, organizacija stolova su takođe važni za odluku. Što je više mogućnosti, to je i broj klijenata veći.

svadba, Aurel Dan, gastarbajter, gastarbajterska svadba, Ečka, Banat, trostruka svadba, ženi unuka, udaje unuku
foto: Youtube Printscreen/Moja Happy Muzika

Luksuzni izgled sale za svadbe se uklapa sa različito osmišljenim temama i tu je da ispuni venčanje iz snova, ali najpopularnija mesta imaju mogućnost i za organizaciju veselja i na otvorenom, nude lokaciju sa prelepim pogledom, ali i usluge kakve su organizacije svadbe tokom čitave godine, atraktivna mesta za fotografisanje i dodatne pogodnosti (vatromet, venčanje na terasi…).

Sve ovo je mnogima presudno kada se bira sala za svadbe i nešto je što se vlasnici trude da ispune, a najposećenija mesta to svakako mogu.

Sitnice su važne pa mnoge oduševi savršena šoljica kafe iz aparata za kafu

Detalji čine razliku, a najbolji ugostitelji u svakom objektu mogu da ponude uvek savršenu kafu za sve goste u svakom trenutku.

Aparati za kafu obezbeđuju pravljenje čak i desetak vrsta kafe, tačno određene jačine, gorčine i ukusa. Mnogi ne mogu da započnu dan bez Espresso kafe, Lungo, Makijato, Kapućino i mnogih drugih vrsta koje mogu popiti u ugostiteljskom objektu.

Svaki gost će u našoj zemlji i Beogradu uz sve novitete, dobiti i nešto karakteristično za nas, a to je ljubaznost, prijatan razgovor i lepa reč po čemu se izdvajamo. Zbog toga su naši ugostitelji jedni od najboljih na evropskom kontinentu, a svaki beleži stalnu posećenost.

(promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track