Satnica večerašnjeg spektakla „Muzička vizija Balkana“
Foto: Promo

Više od pet sati programa na Ušću!

Satnica večerašnjeg spektakla „Muzička vizija Balkana“

Zabava -

Na beogradskom Ušću večeras će biti održan jedinstveni muzički spektakl „Muzička vizija Balkana“, koji donosi više od pet sati programa!

Kapije će biti otvorene u 19 časova, a prvo će na scenu, tačno u 20 časova, stupiti nekoliko stotina izvođača dela Karla Orfa „Karmina Burana“. Nakon „Karmine Burane“ slede Esma’s Band feat. Zahir Ramadanov Brass band, koji počinju u 21:30, zatim Marko Louis u 22:10, te Vlatko Stefanovski Trio, čiji je nastup planiran od 23:05. Kraj koncerta pripao je velikom imenu svetske elektronske muzike i jednom od hedlajnera ovogodišnje Exitove Dance Arene, Satoriju, čiji nastup počinje pet minuta posle ponoći. Ulaz na Ušće je slobodan!

Koncert „Muzička vizija Balkana“ promoviše autentičan zvuk i energiju zemalja Balkana, a donosi ga Exitova WOMBA (World Music Balkans) plaftorma, čiji je cilj da balkanski zvuk dobije svetsku prepoznatljivost. Naše podneblje je ujedinjeno tradicionalnom muzikom, koja u modernoj produkciji može da postane svetski brend. Koncert će biti održan u okviru četvorodnevnog sajma vina u Beogradu „Wine Vision by Open Balkan 2022“, koji će okupiti najbolje proizvođače vina iz Albanije, Severne Makedonije, Srbije i zemalja u okruženju.

Satori Live
foto: Promo

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja