PUTNICE SLALE PILOTU GOLE SLIKE TOKOM LETA: Isplivao snimak njegove reakcije! Niko nije očekivao da če OVO uraditi! Svi su u šoku!
Foto: Printscreen Twitter/@iheartmindy

HIT

PUTNICE SLALE PILOTU GOLE SLIKE TOKOM LETA: Isplivao snimak njegove reakcije! Niko nije očekivao da če OVO uraditi! Svi su u šoku!

Zanimljivosti -

Pilotima se dešavaju mnoge nepredviđene situacije, pa čak i to da im putnice šalju nage fotografije.

Naime, na društvenim mrežama je postao viralan snimak na kome se čuje da je pilot od putnica preko AirDrop-a dobijao fotografije eksplicitnog sadržaja.

Mnogi bi pomislili da bi se bilo koji muškarac na njegovom mestu oduševio, ali to s njim nije bio slučaj. Pilot američke kompanije "Southwest Airlines" odlučio je da reaguje i obrati se putnicama koje su slale fotografije.

On je tom prilikom pretio da će zaustaviti avion ukoliko se tako nešto nastavi, a snimak je pogledalo preko 150.000 ljudi.

@teighmars @robloxsouthwestair takes airdropping nudes very seriously. #AEJeansSoundOn #WorldPrincessWeek ♬ original sound - Teighlor Marsalis

"Ovako stoje stvari. Ako budete i dalje ovo radili dok smo na tlu, zaustaviću avion, svi će morati da ga napuste, osiguranje će biti uključeno u priču i odmor će svima biti upropašćen", rekao je pilot.

Njegova reakcija izazvala je mnoštvo komentara na društvenim mrežama, a kako se čini, većina ljudi ga je podržala.

"Osećam se kao da se moja mama okreće u kolima prema meni i mojoj sestri bliznakinji i viče: 'Ako se vas dve ne smirite, tako mi Boga...'", "Pilot zvuči kao roditelj", "Ovo je hit, kao što kažu da ne nervirate konobara i šankera, tako ne treba i pilota", "Svaka čast pilotu za autoritet", glasili su komentari ispod snimka.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:15

Ovo je snimak zbog koga su zaratili kuvar i pilot

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track