00:49

HRSAKVE PITULJICE NA PRVOM MESTU! SEKA, RAŠA I ŽIRI ODUŠEVLJENI Prošlonedeljni šampioni serijala Majke i Snajke su LAZAREVIĆI!

KURIR TELEVIZIJA

HRSAKVE PITULJICE NA PRVOM MESTU! SEKA, RAŠA I ŽIRI ODUŠEVLJENI Prošlonedeljni šampioni serijala Majke i Snajke su LAZAREVIĆI!

Zabava -

Čuveni, provereni dvojac Seka Aleksić i Radomir Raša Vlačić na samom stratu nedelje u kuhinji "Majke i snajke" ugostio je porodice Lazarević, Velić, Jagodić, Lukić i Marković.

Ponedeljak

Nedelju su otvorile majka Slađana i snajka Jelena Lazarević, a spremljenu hranu degustirao je sin Dejan. Porodiva Lazarević dolazi iz Boljevca.

Majka i snajka Lazarević izvukle su hrskave pituljuce sa mesom i sos od pavlake i vlašca. Njih dve imale su 54 minuta za spremanje hrane.

Nagrađene su najvišim ocenama

Utorak

U najpoznatijoj kuhinji drugog dana nedelje kuvala je porodica Velić. Majka Marina, snajka Tanja i sin Goran veliki su fanovi Seke Aleksić, vole svaku njenu pesmu i redovno posećuju njene nastupe, a glavni motiv za učestvovanje u emisiji im je da je upoznaju.

Majke i Snajke
foto: Kurir televizija

Jelo je birala majka Marina Velić. Ona je izabrala broj jedan na tabeli, iza čega se krio klub sendvič i aromatični, hrskavi krompirići.

Njihov obrok ispao je totalna katastrofa, jer ništa nisu stigle na vreme.

Ipak, žiri je bio milosrdan i dao im je visoke ocene

Sreda

O porodici Jagodić

Snajka Miljana je po struci ekonomista, slobodno vreme voli da provodi gledajući filmove i serije, a voli i da zapeva. Rekreativno se bavi plesom, dok joj je velika strast skijanje.

majke i snajke
foto: Kurir televizjja

Sin Đorđe je novinar, kao i Miljana obožava skijanje, a ljubav prema skijanju ih je i spojila. Njihova priča je počela na Kopaoniku kada je Miljana prilikom skijanja pala, a Đorđe se slučajno našao tu i pomogao joj.

Majka Slavica je penzionerka, vodi računa o domaćinstvu i obožava da kuva. Snajka je specijalista za sendviče, pa ju je Đorđe, kako kažu, poslao na kurs kuvanja kod majke, a zatim ih prijavio za učešće u emisiji da proveri kakav je učenik bila Miljana.

Svekrva Slavica i snajka Miljana imale su zadatak da pripreme pileća čorbica i komplet lepinju.

Snajke su dale komentar da je Miljanino jelo ukusna, prosečna ocena je 7, napomenuli su da joj je potrebno iskustvo. Komentari za Slavicu su bili poprilično prijatni, žalili su se da je malo zapečeno bilo, ali su rekli da je bilo zaista ukusno

Četvrtak

U današnjoj epizodi najpopularnijeg kulinarskog šou-programa "Majke i snajke" upoznaćemo porodicu Lukić, koju čine majka Verica, snajka Ana i sin Strahinja.

Strahinja je inženjer zvuka. Veliki je filmovil i svoje slobodno vreme najčešće provodi gledajući filmove. Snajka Ana je po profesiji biolog. Kao i Strahinja, obožava muziku te najčešće zajedno posećuju svirke i koncerte. Majka Verica, kako je svi zovu Verka, je domaćica. Vodi brigu o kući, često gleda turske serije, a ne krije ni da je veoma vešta u heklanju i štrikanju. Verka ističe da bi je najviše usrećilo kada bi dobila unuče.

Majke i snajke
foto: Kurir

Biranje jela

Jelo je birala majka Verica. Izabrala je broj 6, iza koga se krila piletina orli, sa tartar sosom i pire od šargarepe.

Ocenjivanje

Snajke su dale malo malo niže ocene, jer su morale da pomažu Ani.

Majke su nahvalile svekrvu i njeno jelo ocenile kao odlično.

Petak

O porodici Marković

Majka Dejana je negovateljica. Voli da čita, veliki je filmofil, uživa u dugim šetnjama, obožava pozorište, a posebno voli da eksperimentiše u kuhinji. Kako kaže, već dugo je u kuhinji i treba joj uvek nove inspiracije kako joj kuvanje ne bi postalo dosadno. Snajka Anja radi u apoteci, hobi joj je trčanje, a veliku ljubav gaji i prema životinjama. Filip je po zanimanju veterinarski tehničar. Bavi se sportom, ima slična interesovanja kao i Anja, ljubav prema trčanju, putovanjima i životinjama. Upoznali su se na planinarenju i od tada su zajedno obišli mnoge planine Srbije.

majke i snajke
foto: Kurir televizjja

Svekrva Jelena i snajka Mirjana imale su zadatak da pripreme potaž od povrća i pitu sa višnjama. Za pripremu ovog specijaliteta imale su samo 50 minuta.

Snajke su imale porpilično dobre komentare na Anjino jelo i ona je za to dobila poprilično dobre ocene. Komentari i ocene za Dejanino jelo ipak nisu bili zadovoljavajući, ali ipak ona je to dobro podnela.

POBEDNICI

Pobedu je odnela porodica Lazarecvić čije su hrskave pituljice zasenile sve druge specijalitete koje su takmičari spremali.

majke i snajke
foto: Kurir televizija

Oni su dobili najviše glasova žirija i novčanu nagradu od 100.000 dinara.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track