SVAKA KUĆA U SRBIJI IMA OVO PIĆE, A OD NJEGA KOSA PORASTE DOK TREPNETE: Košta 0 dinara, lako se nanosi i ČINI MAGIJU na glavi!
Foto: Shutterstock

magično rešenje

SVAKA KUĆA U SRBIJI IMA OVO PIĆE, A OD NJEGA KOSA PORASTE DOK TREPNETE: Košta 0 dinara, lako se nanosi i ČINI MAGIJU na glavi!

Žena -

Kosa je jedan od zaštitnih znakova gotovo svake žene, a izgled, način stilizovanja kose i njena dužina su ono što mogu da doprinesu mladolikosti, ozbiljnosti i lepoti.

Međutim, nije lako održavati kosu, a kao jedan od najvećih problema često se izdvaja rast kose. Rešenje za brzi rast kose može da bude i jedan napitak koji obožavaju svi Srbi i koji uma svaka kuća. Da, pogodili ste, to je rakija. Mnogima ovo izgleda neverovatno, međutim rakija ima funkciju podsticanja cirkulacije što će da ubrza proces rasta kose.

rakija
foto: Shutterstock

Potrebno je da ravnomerno rasporedite manju količinu rakije na celo teme, vodeći računa da ne pokvasite vrhove kose, kao i celu dužinu kako ne biste isušili vlas.

Rakiju umasirajte kružnim pokretima u teme glave, a zatim da nagnete glavu na dole i nastaviti sa masiranjem. Osećaj toplote i peckanja ne bi trebalo da vas brine budući da je to znak da je rakija podstakla proces cirkulacije. Ovaj trik može da donese velike rezultate, međutim važno je da ne preterujete, dovoljno je da postupak uraditi jednom do dva puta nedeljno. Takođe se savetuje da se uz kombinaciju sa rakijom koristi neko ulje, kao što su grožđano, kokosovo ili maslinovo.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:40

DANILOVA KOSA: Strogo čuvana priroda u blizini Krupnja

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track