ZA PET DANA POČINJE SNEAKERVILLE
Foto: Promo

ZA PET DANA POČINJE SNEAKERVILLE

Zabava -

Da li ste spremni za najveći festival patika na Balkanu?

Svi ljubitelje sneaker kulture sa nestrpljenjem čekaju 23. oktobar kada se u Luci Beograd održava najveći regionalni festival patika – Sneakerville. Iščekivanje raste, a poznati već uveliko pozivaju sve zainteresovane da im se pridruže i provedu nezaboravan dan upravo na ovom festivalu.

Ulaz je besplatan, a sve posetioce od 11 časova očekuje sjajna zabava i veliki broj aktivacija koje su najpopularnije strani i domaći sportski brendovi pripremili u okviru svojih štandova.

Festival će posetiti veliki broj poznatih ličnosti i brend ambasadora, a u večernjim satima za izvanrednu žurku biće zadužene najaktuelnije muzičke zvezde – Sara Jo, Fox, Surreal, THCF, Korona i Rimski, Iva Lorens, Crni Cerak, Lacku, Amna, Albino i Henny.

Pored uživanja u sneaker kulturi, modi, sportu i muzici, Sneakerville festival želi svim posetiocima da omogući da podrže program UNICEF-a „Unapređenje mentalnog zdravlja dece i mladih“, čiji je cilj da podrži mlade da se suoče sa bilo kojom vrstom problema, jer se povremeno svi nađemo pred nekim izazovom kada nam je potrebna pomoć.

Sneakerville
foto: Promo

Donacije će biti usmerene na kreiranje podrške za onlajn ćaskanje za mlade ljude u Srbiji čije je mentalno zdravlje ugroženo.

Podržimo mlade da budu OKEJ! Doniraj i pokaži da je solidarnost deo Sneaker kulture.

Vidimo se na Sneakerville festivalu, 23. oktobra od 11 časova u Luci Beograd!

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track