MUŠKARAC SE GUŠI POSLE S*KSA, PA IZBEGAVA ODNOSE: Stvara mu ogroman problem u životu, a simptomi su isti kao kod prehlade!
Foto: Profimedia

nikad nećete poverovati

MUŠKARAC SE GUŠI POSLE S*KSA, PA IZBEGAVA ODNOSE: Stvara mu ogroman problem u životu, a simptomi su isti kao kod prehlade!

Život -

Jedan muškarac koji je želeo da ostane anoniman, svaki put kada ima seksualnI odnos i doživi ejakulaciju, počne da kašlje, curi mu nos, a kijanje i osIip na koži su samo propratne alergijske reakcije. On zapravo pati od "sindroma post-orgazmičke bolesti" i ima simptome slične prehladi svaki put kada ima seks.

penis, loš seks, problemi, muškarac, seks
foto: Profimedia

Kako prenosi "Mondo", slučaj ovog muškarca (27) zabeležen je u studiji koju je objavio časopis "Urološki izveštaji o bolestima", a u kojem je utvrđeno da on nije jedina osoba koja pati od ove neobične bolesti. U svetu je zabeleženo nešto manje od 60 slučajeva i lekari su tek saznali za ovaj sindrom pre 20-ak godina.

Muškarac je rekao da pati od ovog stanja poslednjih 10 godina i da je zbog toga često izbegavao seksualne odnose. Sindrom postorgazmičke bolesti se sve više prepoznaje kao iscrpljujući uzrok seksualne disfunkcije kod muškaraca, kako su i napisali stručnjaci. Kako se navodi u naučnom časopisu, simptomi počinju odmah nakon ejakulacije i mogu da traju i do nedelju dana. Oni uključuju ekstremni umor ili iscrpljenost, slabost mišića, groznicu i znojenje, razdražljivost, poteškoće sa pamćenjem, probleme sa koncentracijom, začepljen nos i svrab u očima.

Alergija
foto: Shutterstock

Na svu sreću, pokazalo se da je ovo stanje izlečivo. Kod ovog muškaraca simptomi su se za 90% smanjili nakon što su mu naučnici prepisali dnevnu dozu od 180 mg feksofenadina - antihistaminika, te sada može normalno da uživa u seksulanim odnosima.

(Kurir.rs/Mondo)

Bonus video:

03:55

SEKSOLOG ZAPLAKAO U EMISIJI UŽIVO: Zbog čipsa sa ukusom VAGINE?! Kroz te stvari deca trebaju polako da prođu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track