01:27

TAKMIČARKA ODBRUSILA SEKI U EMISIJI MAJKE I SNAJKE Zbog kocke za supu mi oduzimate 10 minuta? EVO KAKO JE VODITELJKA ODREAGOVALA

TAKMIČARKA ODBRUSILA SEKI U EMISIJI MAJKE I SNAJKE "Zbog kocke za supu mi oduzimate 10 minuta?" EVO KAKO JE VODITELJKA ODREAGOVALA

Zabava -

U današnljoj epizodi emisije Majke i snajke, za kulinarske majstorije bila je zadužena porodica Todorović.

O porodici Todorović

Nada je domaćica. Voli da kuva i da se brine o porodici, kao i o svekrvi. Predrag ima svoju privatnu firmu. Voli da kuva i da svoje slobodno vreme provodi sa porodicom.

Majke i snajke
foto: Kurir Televizija

Nada i Predrag su se upoznali preko zajedničkih prijatelja. Predrag voli da pomaže Nadi u kuhinji. Nadežda je u penziji. Najviše voli pesmu i igru, i da je sve oko nje veselo. U slobodno vreme voli da ide na plivanje. Nadi i Predragu pomaže koliko god da može.

Današnji kulinarski izazov bio je minestrone i bruskete sa sirom i pečenim čeri paradajzom.

majke i snajke
foto: Kurir Televizija

Majka i snajka su ovaj put zbog nekoliko zaboravljenih namirnica "kažnjene" oduzimanjem 16 minuta vremena, a posebno je bilo zanimljivo kada je majka pomislila da je kažnjena sa čitavih 10 minuta samo zbog zaboravljene kocke za sipu, a zapravo je to bilo zbog više zaboravljenih namirnica. Ona se zbog ovoga brecnula na Seku, što je kod nje izazvalo smeh.

majke i snajke
foto: Kurir Televizija

Snajke su ocenile svoju drugaricu solidnim ocenama uz komentar da bi čorba mogla više da se kuva, a da brusketi nisu ispali baš sjajni zbog previše belog luka.

Majke su dale Nadeždi nešto više ocene, ali su takođe ocenile da čorba nije dovoljno kuvana i da je malo neslana.

Predrag je pogodio ko je pravio koje jelo, a u kvizu se snašao odlično i odneo kući nagradu od 10.000 dinara.

majke i snajke
foto: Kurir Televizija

Na kraju emsije Seka je Raši za njegov rođendan pripremila pravu poslasticu sa neobničnim imenom: razlevuša.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track