00:48

PITA IZ SNOVA OSVOJILA PRVO MESTO! Proglašeni pobednici majki i snajki za prošlu nedelju A TEK KAKVU PICU PRAVE!

PITA IZ SNOVA OSVOJILA PRVO MESTO! Proglašeni pobednici majki i snajki za prošlu nedelju, A TEK KAKVU PICU PRAVE!

Zabava -

Prošle nedelje u emisji Majke i snajke svoje kulinarske veštine odmeravale su porodice Novaković, Janković, Marković, Todorović i Čekić kojih su se u današnjem specijalu Seka i Raša prisećali, a proglašen je i prošlonedeljni šampion.

Evo ko su prošlonedeljni takmičari:

Ponedeljak

Porodica Novaković - Beograd

Snajka Aleksandra se profesionalno bavi plesom. Cvetko radi kao dostavljač hrane. U slobodno vreme voli da meditira, uživa u čitanju knjiga. Aleksandra i Cvetko su se upoznali preko zajedničkih prijatelja. Imaju zajedničku ljubav prema putovanjima i životinjama.

Majke i snajke
foto: Kurir televizija

Majka Vesna je po profesiji frizer. Voli da kuva. Slobodno vreme voli da provodi sa drugaricama. Ističe da se sa snajkom jako lepo slaže i da voli da joj pomaže u kuhinji i uči je novim receptima. Cvetko više voli kada mu kuva Aleksandra.

Aleksandra i Vesna su spremale gratinirane palačinke sa mlevenim mesom i kompot od jabuka sa cimetom.

Majke i snajke
foto: Kurir televizija

Utorak

Porodica Janković - Beograd

Ivana je iz velike ljubavi prema modi krenula da se bavi modnim dizajnom. U slobodno vreme voli da ide na trčanje i da vozi bicikl. Uživa u kuvanju.

Majke i snajke
foto: Kurir televizija

Miloš je po zanimanju profesionalni kuvar. Voli da prati i igra fudbal, kao i sve druge sportove. Ističe da mu je posebno zabavno da kao profesionalni kuvar pomaže Ivani u kuhinji. Ivana I Miloš su se upoznali na letovanju.

Majka Radmila jepenzionerka. Obožava cveće i uživa u gajenju. Voli da putuje. Radmila I Ivana su odličnim odnosima, i često zajedno kuvaju.

Ivana i Radmila su spremale filete orade u paradajz sosu sa krompirom i maslinkama.

Majke i snajke
foto: Kurir televizija

Sreda

Porodica Marković - Leposavić/Petrovac na Mlavi

Marina je rođena u Petrovcu na Mlavi. Trenutno je nezaposlena. Po zanimanju je strukovni fizioterapeut. Majka je dečaka od 6 godina. Zanimljivo je da je Marina rođena dva dana posle Nemanje, i u šali voli da kaže da je to Nemanji najveći rođendanski poklon.

Majke i snajke
foto: Kurir televizija

Voli šetnje, prirodu i putovanja. Još u osnovnoj školi je krenula da pravi torte i kolače. Voli da kuva! Nemanja je rođen u Peći. On je strukovni inženjer saobraćaja, ali trenutno radi kao konobar u restoranu. Nemanja i Marina sa sinom žive u Petrovcu na Mlavi. Nemanja bez sporta ne može, pa je tako i suprugu upoznao posle utakmice na žurci.

Snežana je domaćica. Živi u Leposaviću, na Kosovu. Za nju kuvajne predstavlja pravo opuštanje i ispunjava je da kuva za porodicu. Sa svojim unukom voli da mesi razna testa, a najviše vole da zajedno spremaju picu. Svake godine sprema zimnicu iz svoje bašte za celu porodicu. Za snajku kaže da kao da ju je rodila.

Snežana i Marina spremale su pitu sa mesom i uštipke sa džemom.

Majke i snajke
foto: Kurir televizija

Četvrtak

Porodica Todorović - Beograd

Nada je domaćica. Voli da kuva i da se brine o porodici, kao i o svekrvi. Predrag ima svoju privatnu firmu. Voli da kuva i da svoje slobodno vreme provodi sa porodicom. Nada i Predrag su se upoznali preko zajedničkih prijatelja. Predrag voli da pomaže Nadi u kuhinji.

Majke i snajke
foto: Kurir televizija

Nadežda je u penziji. Najviše voli pesmu i igru, i da je sve oko nje veselo. U slobodno vreme voli da ide na plivanje. Nadi i Predragu pomaže koliko god da može.

Nadežda i Nada su spremale minestrone i bruskete sa sirom i pečenim paradajzom.

Majke i snajke
foto: Kurir televizija

Petak

Porodica Čekić - Beograd

Petar I Miomirka su se upoznali na letovanju u Grčkoj, gde je i počela njihova priča. Petar profesionalno igra fudbal već 10 godina. Radi i kao konobar u klubovima. Voli sport i jako puno trenira.

Majke i snajke
foto: Kurir televizija

Petar i Miomirka vole da gledaju zajedno filmove i da putuju. Što se tiče hrane, Petar kaže da je jako izbirljiv i da kuhinju prepušta Jeleni i Miomirki. Jelena je po zanimnju službenik, radi u Call centru. Voli sportske aktivnosti, da ide u teretanu, brzi hod i trčanje. Voli da kuva, ali kaže dane voli previše vremena da provodi u kuhinji.

Jelena i Miomirka su spremale projaru sa starim sirom i cepkanim toplim ajvarom.

Majke i snajke
foto: Kurir televizija

Sa osvojenih 37 bodova prošlonedeljni pobednici su porodica Marković koja je zahvaljujući čarobnoj piti sa mesom odnela nagradu od 100.000 dinara.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track