OPREMITE SE ZA ZIMU KVALITETNO: s.Oliver ima odlične popuste za Black Friday
Foto: Promo

OPREMITE SE ZA ZIMU KVALITETNO: s.Oliver ima odlične popuste za Black Friday

Zabava -

Kvalitetne jakne, kaputi i ostala zimska, a I svečana garderoba renomiranog brenda s.Oliver mogu se povoljno kupiti u okviru Black Friday dana.

Od četvrtka, 24. novembra, do nedelje, svi artikli biće sniženi za 25 odsto.

Popusti se odnose na sve objekte u Beogradu, Novom Sadu i u Subotici, kao I na outlet u AVA Shopping parku kod IKEE..

s.Oliver
foto: Promo

Stižu hladni dani, te je i vreme za zimsku garderobu. Veoma je važno da kada kupujete, pažljivo birate kvalitetne stvari, koje ćete moći da nosite sa stilom, više sezona i u najrazličitijim prilikama. Upravo je sklad dizajna, udobnosti i kvaliteta odlika brenda s.Oliver, pri svakom pažljivo dizajniranom komadu odeće.

s.Oliver
foto: Promo

Jedinstvenu priliku da po sniženim cenama kupe bilo šta iz širokog asirtimana ovog čuvenog brenda, imaće svi oni koji posete butike s.Oliver u narednih nekoliko dana.

s.Oliver
foto: Promo

Šta je sve na popustu?

U ovih nekolko dana, za 25 odsto biće sniženi SVI artikli u svim prodavnicama ovog brenda u Srbiji, te retka prilika ne bi trebalo da se propusti. Jakne, kaputi, svečane haljine, košulje, pantalone, obuća - za sve starosne grupe biće znatno povoljnije.

1 / 17 Foto: Promo

Fokus s.Oliver radnji je na visokokvalitetnim proizvodima za muškarce, žene i decu, modernom dizajnu i toploj atmosferi. s.Oliver je namenjen tinejdžerima i mladim odraslim osobama, dok se s.Oliver black label obraća sofisticiranijoj publici sa generalno klasičnim stilom.

s.Oliver
foto: Promo

Kupce koji posete s.Oliver radnje očekuje potpuno novorazvijeni koncept prodavnica koja proizvod čini glavnim protagonistom. Velikodušan dizajn svake prodavnice, kao i svetle, rezervisane i tople boje daju kolekcijama neophodnu slobodu da utiču i inspirišu. Pažnja ka detaljima je takođe evidentna u načinu na koji je outfit predstavljen: prefinjene i iznenađujuće kombinacije ležerne, poslovne i prigodne odeće prikazane su na novim, realističnim manekenkama i prikazuju čitav asortiman brenda.

Osnovana 1969. godine od strane Bernda Frajera, s.Oliver grupa se razvila u jednu od vodećih evropskih modnih kompanija za samo nekoliko decenija i proslavila je 50. godišnjicu 2019. godine. Grupa zapošljava oko 5.100 ljudi širom sveta.

1 / 16 Foto: Promo

Deo sniženog asortimana možete pogledati u galerijama fotografija.

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track