OVO JE IDEALAN BROJ S*KSUALNIH PARTNERA PRE BRAKA: Sve preko OVE BROJKE je PROMISKUITET, a evo da li više LAŽU muškarci ili žene!
Foto: Shutterstock

ISTRAŽIVANJE

OVO JE IDEALAN BROJ S*KSUALNIH PARTNERA PRE BRAKA: Sve preko OVE BROJKE je PROMISKUITET, a evo da li više LAŽU muškarci ili žene!

Žena -

Većina nas je pre stajanja na ludi kamen imala započete i završene romanse, propale veze koje su ostale u prošlosti. Iako se nekada potpuno drugačije gledalo na sve to, brakovi su bili ugovoreni, pogotovo u ruralnim područjima, a seks pre braka nije ni postojao. Ipak, danas se sve to promenilo.

Međutim, kako smo odavno zakoračili u moderno doba, samim tim se i dosta stvari promenilo, pa i po pitanju broja seksualnih partnera. Ako ste se pitali koja brojka je "najpoželjnija" kada je reč o seksualnim odnosima vašeg sadašnjeg partnera u prošlosti, ovo su neki od odgovora.

Seks
foto: Shutterstock

Naime poznati sajt "Supedrug Doctor" koji se bavi ljubavnim i se*sualnim temama, sproveo je nedavno istraživanje na tu temu. Takođe, ovo istraživanje je potvrdilo da muškarci češće od žena lažu o svojoj seksualnoj prošlosti, preciznije o tome koliko su partnerki imali. Anketirano je više od 2.000 ljudi u SAD i Evropi.

Kada se radilo o broju prethodnih seksualnih partnera, ispitanici su imali tri opcije: reći istinu, povećati broj ili smanjiti broj.

Seks
foto: Shutterstock

I muškarci i žene su skoro podjednako rekli (67,4 odsto žena i 58,6 odsto muškaraca) da uvek govore istinu. S toga, ovo istraživanje je potvrdilo da muškarci češće od žena lažu o svojoj seksualnoj prošlosti, preciznije o tome koliko su partnerki imali. Ali kada je reč o povećanju ili smanjivanju broja partnera, 17,5 odsto muških ispitanika je izjavilo da je imalo više partnera, dok je samo 8,2 odsto žena reklo isto. Moguće je da muškarci i žene možda menjaju svoj broj pod uticajem određenih percepcija – na primer, da se žena sa velikom seksualnom prošlošću smatraju promiskuitetnom ili da muškarac sa velikim brojem partnera oseća da poseduje muškost ili seksualna snaga.

I za kraj, na osnovu odgovora, zaključeno je da za žene gornja granica broja partnera iznosi maksimalno 14, a za muškarce 15. Ako je broj veći od 14, odnosno 15, druga strana tu osobu počinje da doživljava kao promiskuitetnu.

(Kurir.rs/ Blic žena)

Bonus video:

00:52

PAKETI BENIFICIJA, POKLONI ZA ONE KOJI UĐU U BRAK, BESPLATAN PREVOZ - Evo šta treba da ispunite da bi ste se zaposlili u ovoj kompaniji u Šapcu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track