MILUTIN POPOVIĆ ZAHAR U SCENIRANJU! Ne propustite ove nedelje gostovanje jednog od najvećih kompozitora i tekstopisaca
Foto: Kurir

MILUTIN POPOVIĆ ZAHAR U SCENIRANJU! Ne propustite ove nedelje gostovanje jednog od najvećih kompozitora i tekstopisaca

Zabava -

Večeras u 20 časova gost emisije "Sceniranje" na Kurir televiziji je jedan od najvećih kompozitora i tekstopisaca naše muzičke scene, Milutin Popović Zahar. Važi za jednog od najobrazovanijih u estradnom poslu. Napisao je legendarne pesme i stvorio mnoge muzičke zvezde. Direktno i u svom mangupskom stilu Milutin Popović Zahar odgovaraće Vanji Camović na sva aktuelna pitanja kao i na ona koja se tiču njegovog bogatog života i karijere.

Ne propustite i ovo izdanje popularne emisije o poznatima večeras od 20 časova samo na Kurir televiziji!MILUTIN POPOVIĆ ZAHAR U SCENIRANJU! Ne propustite ove nedelje gostovanje jednog od najvećih kompozitora i tekstopisaca Večeras u 20 časova gost emisije "Sceniranje" na Kurir televiziji je jedan od najvećih kompozitora i tekstopisaca naše muzičke scene, Milutin Popović Zahar.

00:24

Sceniranje Zahar 12.02.2023.

Važi za jednog od najobrazovanijih u estradnom poslu. Napisao je legendarne pesme i stvorio mnoge muzičke zvezde. Direktno i u svom mangupskom stilu Milutin Popović Zahar odgovaraće Vanji Camović na sva aktuelna pitanja kao i na ona koja se tiču njegovog bogatog života i karijere.

Ne propustite i ovo izdanje popularne emisije o poznatima večeras od 20 časova samo na Kurir televiziji!

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track