"TO MI JE PRVA AUTORSKA PESMA, A TEK JE SADA NA CD-U" Duo Moderato zapevao HIT iz 70-tih u novom aranžmanu : MELEM ZA UŠI! (VIDEO)
Foto: Kurir televizija

kurir tv

"TO MI JE PRVA AUTORSKA PESMA, A TEK JE SADA NA CD-U" Duo Moderato zapevao HIT iz 70-tih u novom aranžmanu : MELEM ZA UŠI! (VIDEO)

Zabava -

Milan Ignjatović i Riri imaju svoj duo Moderato, a bave se izvornom muzikom, a pojedine pesme su kantautorske.

Imaju zavidnu prošlost iza sebe, razne nagrade, prestižna gostovanja, pa čak i pojavljivanje u kultnoj seriji Stižu dolar.

Duo Moderato je gostovao u emisiji "Pusti brigu" kod Suzane Petričević, kada je Ignjatović izveo pesmu iz 70-tih godina.

Kurir televizija
foto: Kurir televizija

- Na novom albumu smo spojili pesme iz davnih dana. To je pesma iz 70-tih godina,a izvedena je na Beogradskom proleću. To je jedna od prvih mojih autorskih pesama, a sada se nalazi na novom CD-u, u novom aranžmanu - rekao je Ignjatović, pa je dodao:

- Kažu da kompozitor celog života komponuje jednu pesmu i da slikar celog života slika jednu sliku. Međutim, smatram da je ovo najuspešnija moja pesma iako je prva.

Izvedbu gorepomenute pesme imate priliku da pogledate u datom videu:

01:26

Duo Moderato izvodi pesmu koju su napisali 70-tih!

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track