OSTAVIO JE MUŽ POSLE 7 GODINA BRAKA ZBOG OVOG SNIMKA: Muškarci pali u trans zbog NJE, a on nije mogao da podnese jednu stvar!
Foto: Printscreen/Instagram

skupo je koštalo

OSTAVIO JE MUŽ POSLE 7 GODINA BRAKA ZBOG OVOG SNIMKA: Muškarci pali u trans zbog NJE, a on nije mogao da podnese jednu stvar!

Žena -

Marsela Porto je jedna od najpoznatijih brazilskih trans žena i najzgodnijih plesačica na popularnim karnevalima koji se održavaju u Riju de Žaneriju.

Samo na Instagramu je prati 2,6 miliona ljudi, a snimci njenih plesnih veština dosežu hiljade pregleda i komentara jačeg pola. Na njenu žalost, a sreću muškaraca, Marsela je otkrila na mrežama otkrila da je ponovo slobodna.

Tradicionalni karneval u Riju počeo je pre tri dana i trajaće do 25. februara. Ovu dobro poznatu manifestaciju mnogi slave, drugi oštro kritikuju, a drugoj grupi se priključio i Marselin suprug.

Ona se na nastupu pojavila sa potpuno obnaženim grudima, a već sutradan saznala je da je ostavljena. Marselin suprug je napustio zajednički dom.

Marsela je objasnila da je gornji deo kostima prosto zaboravila kod kuće, a kasnije je priznala da je bila svesna da će je izlazak u takvom izdanju koštati.

"Imala sam dve mogućnosti: ne izaći ili se pojaviti bez dela kostima koji mi je prekrivao bradavice. Svejedno sam odlučila da nastupim, a njemu ništa nisam htela da govorim jer sam znala da bi mi zabranio da nastupam na karnevalu", rekla je Marsela koja od ove vrste plesa zarađuje.

00:37

Plesala na karnevalu, a onda joj se desio veliki peh koji je uticao na njen život

"Ako mi se vrati, dobro, ako se to ne dogodi, šta da radim? Život ide dalje. Danas karneval, sutra zabrana odlaženja u crkvu ili kod prijatelja, a takav odnos ne vredi", poručila je i ponosno objavila snimak zbog kog je ostavljena. Čini se da ona uživa u tuđim pogledima ka njenim grudima.

(Kurir.rs/Mondo)

Bonus video:

01:51

DRAGAN BJELOGRLIĆ ZA KURIR TV! Glumac o večnosti KULTNE SRPSKE SERIJE: Živim to i dalje na neki čudan način

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track