NOVI UZNEMIRUJUĆI VIDEO BRITNI SPIRS: Objavila BIZARNI snimak, a njen ČUDAN GOVOR ozbiljno ZABRINJAVA! Uputila ČUDNU MOLBU (VIDEO)
Foto: Instagram/britneyspears

TUŽNO

NOVI UZNEMIRUJUĆI VIDEO BRITNI SPIRS: Objavila BIZARNI snimak, a njen ČUDAN GOVOR ozbiljno ZABRINJAVA! Uputila ČUDNU MOLBU (VIDEO)

Pop kultura -

Britni Spirs je po ko zna koji put izazvala zabrinutost nakon što je na Instagramu objavila novi bizarni snimak u kome govori australijskim naglaskom i zimenjenim glasom kako bi pokazala neke haljine koje je dobila.

U jednom trenutku tokom snimka pevačica naglo prestaje da pleše po svojoj sobi kako bi poručila svojim obožavateljima da se ne obraćaju policiji ako u budućnosti odluči da izbriše profil.

"Dakle, ljudi, samo želim da znate, ako ugasim svoj Instagram, nemojte zvati policiju", izjavila je Britni.

Britni inače ima naviku da deaktivira i ponovo aktivira svoje profile na društvenim mrežama, uključujući i Tviter, što je u prošlosti izazvalo zabrinutost obožavatelja.

Britni je video objavila nakon tvrdnji da su njeni prijatelji i članovi porodice izveli neuspešnu intervenciju zbog straha da bi mogla da umre zbog navodnih problema s mentalnim zdravljem. Rekla je da je to potpuna neistina i da razmišlja o povlačenju s Instagrama jer očito postoji puno ljudi koji joj ne žele dobro.

"Nisam ja umrla, ljudi. Tu sam. Živa sam. Živa sam i zdrava", poručila je u jednom od videa u kojima pleše.

Međutim, njoj bliski izvori ekskluzivno za Daily Mail izjavili su da izaziva ozbiljnu zabrinutost.

"Svi su zabrinuti za nju jer je jako depresivna'', ispričao je izvor blizak pevačici, te dodao da se nekadašnja zvezda pretvorila u introverta i da je njena depresija delimično izazvana odnosom sa sinovima, 17-godišnjim Šonom Prestonom i 16-godišnjim Džejdenom Džejmsom, koje ima s bivšim suprugom Kevinom Federlajnom, a koji odbijaju da je vide.

Da je njeno stanje loše, nije teško zaključiti kada se baci pogled na njene društvene mreže i ponašanje u poslednje vreme koje su zabeležili i paparaci, na primer slom koji je doživela u jednom restoranu u Los Anđelesu.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:58

Bivši muž Britni Spirs objavio snimak kako pevačica urla na decu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track