Odgledajte sve epizode serije „JUŽNI VETAR: NA GRANICI“ u jednom dahu
Foto: Nemanja Miščević

Odgledajte sve epizode serije „JUŽNI VETAR: NA GRANICI“ u jednom dahu

Zabava -

Od 3. aprila moguće bindžovati hit seriju „Južni vetar: Na granici“

Dobre vesti stižu za mnogobrojne gledaoce koji već nedeljama unazad, svakog vikenda, sa uzbuđenjem prate priču Petra Maraša i njegove ekipe, jer je od danas moguće bindžovati popularnu seriju po ceni od 549 RSD!

Ukoliko ste propustili da odgledate „Južni vetar“ i saznate kako se završava borba mafije, države i suprostavljenih klanova sve epizode serije korisnici Telekoma Srbija mogu pogledati na platformama Iris, Supernova i ArenaCloud.

Južni vetar, hit serija
foto: Nemanja Miščević

Druga sezona hit serije „Južni vetar“, zadobila je veliku pažnju publike, budući da se radnja razvija i komplikuje, a da glumačka ekipa dolazi iz svih krajeva sveta. Nove epizode produkcijski su najzahtevnije do sada, dok se dijalozi vode na srpskom, engleskom, ruskom, italijanskom i albanskom jeziku. Da li će čuveni Maraš uspeti da ostane na čelu narko mafije i koju će cenu za to morati da plati, saznajte i „bez granica“ uživajte u 12 epizoda serije koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Južni vetar, hit serija
foto: Nemanja Miščević

Glumačka ekipa koju čine Miloš Biković, Miodrag Radonjić, Aleksandar Berček, Bogdan Diklić, Jovana Stojiljković, Oksana Akinshina, Alexey Guskov, William Baldwin, Eric Roberts, Tamara Krcunović, Pasquale Esposito, Astrit Kabashi i mnogi drugi vode gledaoce kroz različite predele, države i lične i poslovne izazove, a kišni dani koji nas očekuju u narednom periodu mogu biti idealna prilika za serijski maraton u vašem domu.

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track