VLASNICA NAJVEĆIH GRUDI NA SVETU MUČI MUKU: Jedva može da STANE U TOALET i ima problema sa jelom! Ne prestaju da mi rastu
Čelsea Čarms, Foto: Instagram/chelsea_charms_

fenomen

VLASNICA NAJVEĆIH GRUDI NA SVETU MUČI MUKU: Jedva može da STANE U TOALET i ima problema sa jelom! Ne prestaju da mi rastu

Ludi svet -

Žena sa najvećim grudima na svetu, Čelsea Čarms (47), šokirala je svoje pratioce na Instagramu pokazujući im svoje ogromne grudi. Naime, poslednjih nekoliko godina nije izlazila u javnost, no čini se da je ova Amerikanka ipak odlučila da se vrati na javnu scenu jer je nedavno objavila nekoliko svoji provokativnih fotografija.

Plavuša je na svom Instagram profilu pozirala u brojnim elegantnim kombinacijama koje njene ogromne grudi stavljaju u prvi plan.

Na jednoj fotografiji ima prugasti top bez naramenica, koji je jedva ostao na mestu, dok je plavi top sa bretelama još više istaknuo njene obline.

Obožavatelji su je nazvali "prelepom", a mnogi su tražili njen broj telefona. Takođe, u opis svog profila na Instagramu je napisala: "Jedini službeni profil najvećih grudi na svetu".

Zanimljivo je kako se poslednji put u medijima Čelsea pojavila na britanskoj televiziji u emisiji This Morning na ITV-u 2011. Tada su je intervjuisali Filip Šofild i Holi Vilojbi.

U intervjuu je ispričala da su joj grudi veličine 164XXX. Grudi je povećala sada već ilegalnim zahvatom kojim joj je u svaku dojku ugrađena polipropilenska žica. Taj materijal iritira sluznicu grudi te stvara serum koji povećava grudi, a taj proces može trajati beskonačno dugo.

Još 2011. rekla je da joj grudi svakog meseca narastu 2,5 centimetara. Tada je rekla i da će smanjiti grudi i ukloniti polipropilen, ali još nije dala nikakve službene informacije o tome.

Napomenula je i kako je svoje grudi zove 'Itsy and Bitsy' te da su joj pomogle zaraditi za ugodan život dok je još radila kao egzotična plesačica. Međutim, otkrila je da ima problema s jelom i da mora spavati na leđima. Teško joj je i stati u toalet u avionu te mora redovni da radi vežbe kako bi mogla podupreti grudi, od kojih svaka teži otprilike kao dve velike lubenice. Kazala je i da ih se ne srami te da su one čista umetnost.

Nakon emisije brojni gledatelji su se uputili na Tviter kako bi prokomentarislai njen izgled, pa je u jednom komentaru pisalo: "Upravo sam video Čelseu Čarms u emisiji...Pitam se samo zašto?".

(Kurir.rs/24sata.hr)

Bonus video:

02:30

GRUDI NA IZVOLTE! Mia Borisavljević davala intervju u nikada izazovnijem izdanju pa OTKRILA DA LI SUMNJA U VERNOST SUPRUGA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track