EXIT lansira Music & Talent Office – sveobuhvatni centar za razvoj globalnih muzičkih zvezda!
Foto: Exit promo

EXIT lansira Music & Talent Office – sveobuhvatni centar za razvoj globalnih muzičkih zvezda!

Zabava -

EXIT, višestruki evropski festivalski šampion i jedan od vodećih brendova globalne festivalske industrije, pokreće Music & Talent Office – EXIT Echosystem, sa ciljem da perspektivnim i talentovanim muzičarima sa naših prostora i šire pruži sveobuhvatnu podršku i šansu da razviju uspešne svetske karijere!

Sa namerom da u punom potencijalu iskoristi svoj uticaj u muzičkom biznisu i bliske kontakte sa vodećim svetskim muzičkim i buking agencijama, EXIT pokreće inicijativu kroz koju će globalnim muzičkim zvezdama u nastajanju pružati sveobuhvatnu podršku u razvoju njihove karijere, i to po principu 360° menadžmenta – kroz muzički lejbl, artist menadžment, buking, mentorstvo, ali i saradnju sa svetskim muzičkim zvezdama i agencijama.

"EXIT ima izuzetno visok ugled u globalnoj festivalskoj industriji i veoma bliske odnose sa vodećim muzičkim agencijama i svetskim zvezdama. Te veze nisu samo profesionalne, već i iskreno prijateljske i otvaraju vrata za razvoj svetskih karijera muzičkih talenata" – navodi Dušan Kovačević, osnivač i direktor EXIT festivala.

Upravo je Dušan Kovačević 2021. godine proglašen jednim od najuticajnijih ljudi evropske muzičke i manifestacione industrije, od strane čuvenog američkog magazina Pollstar. Prestižni medij s tradicijom dugom čak četrdeset godina svrstao je osnivača i direktora EXIT festivala među dvadeset najuticajnijih ličnosti koje „predvode, inspirišu i pomeraju industriju napred“.

Novi, mladi talenti će kroz EXIT Music & Talent Office dobiti priliku da postanu deo velike EXIT porodice, ali i šansu za proboj na globalnoj muzičkoj sceni uz profesionalno vođstvo i podršku eksperata muzičke i festivalske industrije, a uskoro će biti predstavljeno i prvo ime ispred EXIT Music & Talent Office-a.

Pored osnivanja sveobuhvatnog centra za razvoj budućih globalnih muzičkih zvezda, EXIT će sarađivati sa relevantnim telima zemalja regiona na razvoju kancelarija za muzički izvoz (music export office) u svakoj od njih.

U prethodne dve decenije, EXIT je pored dovođenja najvećih svetskih zvezda, u okviru svoje porodice festivala realizovao više od 1.000 nastupa muzičara iz regiona van njihovih matičnih zemalja. Mnogi izvođači svoje nastupe na Exitu pamte kao važne momente u svojim karijerama, nakon kojih su proširili krug svojih fanova, a mnogi su se sa manjih festivalskih bina na naredna izdanja vraćali kao hedlajneri.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track