Jasmin Levi na Banja Luka Festu: Ovacije kakve se ne pamte! Putovanje ljubavi, tuge i strasti
Foto: Marko Marin

Jasmin Levi na Banja Luka Festu: Ovacije kakve se ne pamte! Putovanje ljubavi, tuge i strasti

Zabava -

Posle koncerta na Belgrade River Festu koji je izazvao ogromnu pažnju regionalne javnosti, svetska muzička zvezda Jasmin Levi nastupila je prošle večeri na Banja Luka Fest. Na veličenstvenu scenu festivala na tvrđave Kastel izašla je hodajući crvenim tepihom, a onda su se nizali hitovi “Una noche mas”, “Alegria”, “Adio kerida”…

Na samom početku večeri, Jasmin je publiku pozdravila na našem jeziku, pokazujući posebnu radost što ima priliku da premijerno nastupi pred publikom u Bosni i Hercegovini.

1 / 10 Foto: Marko Marin

Jasmin Levi u pratnji muzičara stvara doživljaj utemeljen na ladino i flamenko kulturnoj baštini, prožet i modernijim zvukom, interpretirajući priče o ljubavima, poslednjim zagrljajima, rastancima, slaveći život i emocije. Upravo izražajnost emocija jeste ono što ostavlja najjači utisak u njenoj interpretaciji, a njihova univerzalnost vodi kolektivnom katarzičnom iskustvu. Raskošnim vokalom ona verno dočarava ono o čemu peva budeći jake osećaje kod publike, zbog čega se ubraja među one umetnike čiji rad pun potencijal ostvaruje upravo u interakciji sa njom na koncertima, koji postaju nezaboravno iskustvo. Svaki minut njenog nastupa prožet je emocijama koje publiku vode kroz setu, bol, nostalgiju, ali i ljubav kao inspirišuću, pokretačku energiju i radost življenja.

00:33

Jasmin Levi pozdravlja publiku na srpskom

Koncert Jasmin Levi iz prvog reda slušale su istaknute javne ličnosti, među njima i članice muzičke grupe “Frajle” i književnica i novinarka Vesna Dedić, a na samom kraju koncerta Jasmin je sišla u publiku i na bis otpevala “Besame mucho”, čime je još jednom opčinila publiku i izazvala ovacije kakve se ne pamte.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track