Nova serija, na Hepi televiziji ŽENSKAROŠ!
Foto: Promo

Nova serija, na Hepi televiziji ŽENSKAROŠ!

Zabava -

Serija, koju je više od 40 miliona gledalaca širom sveta ocenilo kao najbolju priču svih vremena, emitovaće se na Hepi televiziji. Serija šalje poruku da često budemo u situaciji da sudimo drugima, zbog onog, što sami činimo.

Halis Korhan vlasnik je juvelirske imperije, i glava porodice Korhan. Iako većinu poslova vode njegov sin Orhan i najstariji unuk Fuat, on i dalje donosi najvažnije odluke o poslu. Njegov mlađi unuk Ferit, koji je totalna suprotnost svom bratu Fuatu, vrlo je bahati je mladi neženja, koji se upravo vratio iz inostranstva gde je bio na studijama. Halis više ne može podneti Feritovu nesmotrenost, i zaduži svoju udovicu snahu Ifakat da mu nađe lepu devojku za ženidbu.

Happy
foto: Promo

Vest da Halis Korhan traži nevestu za svog unuka, dolazi kao grom iz vedra neba u Kazımovu vilu u Gaziantepu. Kazimova jedina nada da se obogati jesuu njegove lepe ćerke, Suna i Seyran. Nakon što Ifakat vidi Sunu i odluči da je ona prava devojka za Ferita, porodično odlaze u Gaziantep da zatraže Suninu ruku. Ali pre ceremonije venčanja, Ferit i Seyran se upoznaju, ne sluteći da bi trebali postati zet i svastika, i Ferit se potpuno očara njome.

Životi dveju sestara zauvek se menjaju kada Ferit odluči da oženi Seyran umjesto Sunu.

Dok je Kazımu drago što je osigurao pristup velikom bogatstvu, Seyran će biti nova nevesta u porodici punoj izdaja, laži i tajni.

Jasno je da je zaplet koji serija donosi, više nego atraktivan I siguran povod da se u vreme emitovanja “Ženskaroša”, bude pred malim ekranima, ali I dobro promisli da li se treba mešati u tuđe živote, kad u svojim pravimo iste greške.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track