ZIMA DOLAZI, A VAŠA PLUĆA SU NA UDARU! Ojačajte ih prirodnim putem pre nego što vas prehlada sruši!
Foto: Uladzislau Salikau / Panthermedia / Profimedia

ZIMA DOLAZI, A VAŠA PLUĆA SU NA UDARU! Ojačajte ih prirodnim putem pre nego što vas prehlada sruši!

Zabava -

Dok se temperature spuštaju, rizik od prehlada i virusa raste! Ali, da li ste znali da vaša pluća mogu biti vaš najjači štit protiv ovih neprijatelja? Predstavljamo vam BIOTEO komplet za pluća - vašu prvu liniju odbrane u borbi protiv sezonskih bolesti!

BIOTEO
foto: Promo

Ovaj moćni komplet nije samo još jedan proizvod na tržištu. To je kombinacija pažljivo odabranih biljaka koje su vekovima koristili naši preci za jačanje disajnih puteva. Dok farmaceutske kompanije trljaju ruke i pune džepove, mi se okrećemo prirodi i njenim čudima.

Za više informacija o BIOTEO kompleta za pluća, posetite našu web stranicu klikom OVDE i saznajte kako možete postati deo revolucije u prirodnoj nezi zdravlja.

Zašto čekati da vas prehlada sruši? Zašto trošiti novac na lekove koji samo maskiraju simptome? BIOTEO komplet za pluća deluje dvojako - kao preventiva i kurativa. Ne samo da će ojačati vaša pluća i pripremiti ih za zimske izazove, već će pomoći i u bržem oporavku ako vas prehlada ipak savlada.

Ne dozvolite da vas zima iznenadi! Ojačajte svoja pluća prirodnim putem i dišite punim plućima bez obzira na vremenske prilike. Jer, zdravlje počinje iznutra, a priroda je uvek tu da nam pomogne.

Ne čekajte da vas prehlada sruši, delujte preventivno i ojačajte svoj imunitet na vreme!

BIOTEO
foto: Promo

BIOTEO biljni komplet br. 6 za pluća možete poručiti OVDE po ceni od 2.340 rsd ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 svakog radnog dana od 9 do 17 časova.

Kako se ove kapi koriste?

Ali to nije sve! Upoznajte glavnog saveznika BIOTEO kompleta za pluća - ImunoDetox kapi! Ove kapi su prava bomba za vaš imunitet. Kombinujući moć prirodnih sastojaka, BIOTEO ImunoDetox kapi pružaju dodatnu zaštitu i pomažu vašem telu da se odupre napadima virusa i bakterija.

Ova moćna kombinacija čini da vaše telo postane prava tvrđava spremna da se odupre svim sezonskim izazovima.

Ne dozvolite da vas jesenji i zimski meseci iznenade nespremne. Pored BIOTEO kompleta za pluća, uključite i ImunoDetox kapi u svoju dnevnu rutinu i osigurajte sebi zdravu i zaštićenu sezonu. Jer, kada je vaš imunitet jak, nema virusa koji može da vam naudi!

BIOTEO
foto: Promo

BIOTEO biljne kapi br. 16 IMUNODETOX

Sa ekstraktima korena i lista koprive, korena lincure, herbe hajdučke trave, korena vodopije, lista kupine, korena čička, korena maslačka i lista uskolisne bokvice, ovi sastojci imaju potencijal da poboljšaju tonus organizma i funkciju imunološkog sistema.

BIOTEO biljne kapi br. 16 IMUNODETOX možete poručiti jednim klikom OVDE po ceni od 1.200 rsd ili pozovite 011/4420-502 za više informacija.

* Pogledajte celokupnu ponudu biljnih preparata OVDE!

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track