RAZUZDANOG PRINCA UKROTILA DRUGARICA IZ DETINJSTVA: Otac mu je najbogatiji na svetu, a ova MOĆNA LEPOTICA ga totalno preobratila
Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

ŽENI SE U JANUARU

RAZUZDANOG PRINCA UKROTILA DRUGARICA IZ DETINJSTVA: Otac mu je najbogatiji na svetu, a ova MOĆNA LEPOTICA ga totalno preobratila

Pop kultura -

Princ Abdul Matin od Bruneja, sin najbogatijeg, ali i najskandaloznijeg sultana na svetu, Hasanala Bolkiaha, slovio je za neženju o kojem su maštale žene širom sveta.

Međutim, njegov ljubavni status će se početkom iduće godine promeniti. Njegovom razuzdanom životu stala je na put drugarica iz detinjstva, koju će u januaru 2024. odvesti pred oltar.

Ko je princ Abdul Matin?

Rođen je 10. avgusta 1991. i ima 32 godine. Pleni pažnju gde god se pojavi, a na društvenim mrežama neretko objavljuje izazovne fotografije.

Završio je međunarodnu politiku na King's College u Londonu, u vojnim snagama je pilot helikoptera. Takođe, aktivan je sportista koji igra polo u reprezentaciji Bruneja, a bavi se i skijanjem, padobranstvom, ronjenjem na dah i igra golf.

Na Instagramu se redovno hvali svojim luksuznim životom, hobijima i strastima, među kojima je skupljanje tigrova i drugih divljih životinja.

Ovaj zgodni princ deseto je dete sultana Hasanala Bolkiaha i peti u redu za nasledstvo.

Ko je njegova buduća supruga?

Izabranica ovog princa je Aniša Rosnah binti Adam, njegova poznanica iz detinjstva i unuka jednog od savetnika sultana od Bruneja.

Hasanal Bolkiah, princ od Bruneja
foto: Balkis Press/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Prema pisanju stranih medija, ova moćna lepotica je vrlo sposobna poslovna žena. Vlasnica je kompanije za proizvodnju svile, a poseduje i turističku agenciju.

Njen brat je blizak prijatelj od princa. Vest o njihovoj vezi nije novost, jer se Aniša već pojavljivala u pratnji princa na venčanjima njegovih sestara.

Kraljevska svadba, kako je uobičajeno kad sultan od Bruneja ženi nekog od svojih potomaka, trajaće deset dana, a svečanost počinje 7. januara. Islamska ceremonija održase 11.1, a civilno venčanje 14. januara, nakon čega sledi svečani banket.

(Kurir.rs/ Story.hr)

Bonus video:

03:21

PRINC HARI JE ILI LICEMERAN ILI SAMO GLUP Novinarka: Njegov prljav veš odgovara dvoru U SVAKOJ GENERACIJI POSTOJI OSOBA KAO ON

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track