Jelena Rozga prvo blokirala Novi Sad, pa bacila publiku u trans Koncert koji će se pamtiti!
Foto: Live Production

Jelena Rozga prvo blokirala Novi Sad, pa bacila publiku u trans Koncert koji će se pamtiti!

Zabava -

Sinoć je Hala SPENS postala epicentar magije, uz Jelenu Rozga kao kraljicu muzičkog univerzuma! Koncert u okviru turneje "Minut Srca Mog" mesicima unapred bio je rasprodat bez ikakve reklame, a sudeći prema jučerašnjim slikama iz Novog Sada – poverenje koje je publika ukazala Jeleni višestruko se isplatilo!

Grad je gotovo bio blokiran, a fanovi su, želeći da osiguraju najbolje mesto na koncertu pop dive, stvorili ogromne gužve ispred SPENS-a već od ranih popodnevnih časova.

1 / 11 Foto: Live Production

Spektakl koji je usledio premašio je očekivanja i najvećih muzičkih znalaca, budući da je Rozga novosađanima priredila pravu muzičku senzaciju koja će dugo ostati u sećanju svih prisutnih –dvoipočasovno druženje u prepunom SPENS-u pretvorilo se u pravi muzički vremeplov kroz Jeleninu karijeru, a euforija je trajala od prvih taktova uvodne numere, pa sve do samog kraja! Jelenina neiscrpna energija i snažan vokal stvorili su neverovatnu atmosferu, hitovi su se nizali jedan za drugim, a publika je to bogato nagradila – pevajući svaki stih uglas sa njom, uz snažne ovacije i gromoglasne aplauze.

Jelena se tokom koncerta nekoliko puta obratila svojim vernim fanovima, ne krijući oduševljenje i emocije. „Ovo je nešto što ću pamtiti zauvek. Novi Sad, hvala vam na ovoj nezaboravnoj noći. Vaša energija je naprosto neopisiva, vi ste moja snaga. Volim vas" – emotivna je bila pevačica.

Šou svetskog nivoa kakav domaća publika ne pamti dodatno je bio upotpunjen plesačkim trupama i zahtevnim koreografijama, dok je Skymusic savremenom produkcijom, audio-vizuelnim elementima i moćnom priotehnikom sve prisutne ostavio bez daha.

Rozga nastavlja svoju regionalnu turneju „Minut srca mog“, a nakon fantastičnih nastupa u Zagrebu, Beogradu i Novom Sadu, sledeći koncert zakazan je za 10. februar u Skoplju, u Areni Boris Trajkovski.

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track