"POMISLIH, PA GDE STE NAŠLI OVE DUDUKE, A SADA SAM IMPRESIONIRAN" Husa Bit strit očaran plesnim duelom u stilu 90-tih (VIDEO)
Foto: Kurir televizija

kurir tv

"POMISLIH, PA GDE STE NAŠLI OVE DUDUKE, A SADA SAM IMPRESIONIRAN" Husa Bit strit očaran plesnim duelom u stilu 90-tih (VIDEO)

Zabava -

Večeras u "Rame uz rame sa Draganom" su avangardni počeci igre. Postoje dve ekipe od po sedam članova, kreira se koreografija, a jedna grupa to radi uz numeru iz devedesetih "Opsesija", a druga "Gde si ti" obe pesme su hitovi Bit strita.

Husa, frontmen pomenute grupe, je specijlani gost, odnosno član žirija u ovovečernjoj emisiji.

Tu je prisutan i mini zadatak, kada se takmičari međusobno ocenjuju, ocene su da svaka individua, jednom takmičaru, da +5, 3 i 1 poen, i isto tako u negativnim ciframa.

Ovako je izgledao plesni "battle" u stilu devedesetih:

02:39

Nastup takmičara

Dakle, pesme su išle naizmenično na svakih 20ak sekundi, pa grupa koja u tom trenutku odmara, gestikulirala je osećaj pospanosti dok je nastupala druga grupa. To je delovalo simpatično, kao što se u snimku vidi. Međutim, Dragani Mirković se posebno dopalo kada su nakon nastupa, svi takmičari čestitali jedni drugima.

Celokupan žiri je imao reči hvale, a Husa je ostao fasciniran:

- Ja sam fasciniran, danas kada sam ih video pitao sam se gde su našli ove duduke, a sada sam totalno impresioniran. Nije to samo do kostima, lepa vam je i energija, divna je bila, baš se osetila onako, a nadam se da će se osetiti i kroz male ekrane. Ove pesme imaju skoro 30 godina, pa mi je drago da čujem Bit strit i da vidim ovako lepe kostime. Moram da pohvalim muškarce u numeri "Gde si ti" stvarno dobro izgledate.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Kurir.rs

Bonus video:

01:52

DALI SMO NOVI DOMAĆI ZADATAK, KOJI ĆE MNOGI TEŠKO DA REŠE Dejan Milićević: Ovakav šou, sa mega-zvezdom Draganom je OGROMAN KOLAČ

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja