"MORAĆETE DA BUDETE NA NIVOU MAJKLA DŽEKSONA!" Plesači pred teškim izazovom, a evo kako su reagovali kad su dobili zadatak
Foto: Kurir televizija

kurir tv

"MORAĆETE DA BUDETE NA NIVOU MAJKLA DŽEKSONA!" Plesači pred teškim izazovom, a evo kako su reagovali kad su dobili zadatak

Zabava -

Večeras u "Rame uz rame sa Draganom" najpopularnijoj plesnoj emisiji, 14 takmičara dobili su novi zadatak.

Članovi žirija, ali i vešte koreografkinje Jovanka i Beba, predočili su plesačima jednu, sada već kultnu ličnost, a pogotovo posebnu u svetu plesa.

Naravno, u pitanju je ikonični, ali i kontroverzni Majkl Džekson sa prepoznatljivim i unikatnim pokretima i koreografijama na koncertima.

DETALJNIJE O PORUCI KOJU JE POPULARNI PEVAČ SLAO SVOJIM PLESOM:

Majk Džekson, kralj popa, nije samo ostavio nasleđe u muzici, već je svojom jedinstvenom energijom i plesnim pokretima definisao generacije. Njegov plesni stil nije bio samo fizički izazovan, već je nosio i duboku emocionalnu poruku.

Majkl Džekson
foto: Profimedia

Džeksonov ples je bio izraz njegove unikatnosti, kombinujući tehniku, inovaciju i strast. Njegovi koraci su bili poput potpisa, prepoznatljivi i neponovljivi. Njegova sposobnost da prenese emocije kroz pokrete ostavlja nas bez daha, jer je svaki njegov plesni izraz bio iskren i autentičan.

Majk Džekson nije bio samo izvođač, već umetnik čiji je ples imao moć da dodirne srca i inspiriše generacije. Njegova unikatnost, energija i poruka ostaju nezaboravni, čineći ga jednim od najvećih plesača u istoriji zabavne industrije.

Plesači će biti maskirani, pa članovi žirijia, uz specijalnog gosta, neće moći identifikovati ko je tačno ko. Samim tim, i samo ocenjivanje će biti nešto turbulentnije.

Takmičari su upoznati sa Džeksonovim radom, pa su pozitivno primili ovaj izazov.

02:12

PLESAČI IMAJU PUNE RUKE POSLA! Beba i Jovanka saopštile izazov: U pitanju je nasleđe Majkl Džeksona! OVO JE REAKCIJA TAKMIČARA

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

01:00:03

rur ep9

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track