ŠTA MUŠKARCI ZAISTA RADE SATIMA U TOALETU: Pošaljite ovaj tekst jednom kojeg znate da ne izbija iz WC-a
Foto: Shutterstock

ŠTA MUŠKARCI ZAISTA RADE SATIMA U TOALETU: Pošaljite ovaj tekst jednom kojeg znate da ne izbija iz WC-a

Zabava -

Šta se krije iza misterioznih dugih, muških poseta toaletu?

Jedna britanska kompanija koja se bavi uređenjem kupatila sprovela je anketu o navikama svojih kupaca u toaletu, te je jači pol otkrio šta radi u WC-u!

Trećina muškaraca u Velikoj Britaniji otkrila je da vreme u toaletu koristi da bi se sakrili i dobili malo vremena u miru i tišini za sebe. S obzirom na užurbani tempo života koji svi živimo danas, ovo nije čudno. Istraživanje je pokazalo da muški rod čak sedam sati godišnje provede u toaletu samo u tu svrhu.

Jedan deo muškaraca priznao je da odlaskom u toalet izbegavaju prigovore svoje dame ili kućne poslove, a nekad se samo sakrivaju od buke i haosa koji prave deca.

Neki se stvarno ulepšavaju, a neki s telefonom u ruci zapravo igraju igrice i dopisuju se! Da, dobro ste pročitali!

A u Srbiji postoji i jedan dobar broj onih koji izučavaju nešto što su zapazili baš u toaletu!

Donedavno, kada nismo imali mobilne telefone, muškarci su znali satima na šolji dubinski da čitaju deklaracije, pa bi tako iz toaleta izašli bogatiji za znanje da u Srbiji postoji toalet-papir od čiste celuloze u kom nema ničeg recikliranog.

Ili bi dobro obratili pažnju na pakovanje toalet-papira na kom piše da je nebeljen - a i boja mu je nežna. Pa su umeli da primete razliku između recikliranog koji definitivno treba izbegavati jer nije zdrav i papira koji je premium kvaliteta, koji "lakše se briše", i boja mu nije savršeno bela već savršeno prirodna - nebeljena. Pa bi izašli sa opaskom da uvek treba kupovati domaćeg proizvođača jer je bez reciklaže i samo od celuloze... Pa bi dodali kako je dobar onaj troslojni s pačićima na pakovanju... Isto tako bi znali svakog proizvođača detrdženta, sastav gela za tuširanje... Danas, čini se, tradicionalno čitanje deklaracija je zamenio mobilni telefon, ali nije zgorega povremeno baciti pogled na sastav proizvoda koje koristimo...

Zato, pošaljite ovaj tekst muškarcu koji sate provodi u toaletu i oprostite mu ako dugo čekate na red - posebno sledećeg puta kad bude onlajn izučavao proizvode u domaćinstvu, jer to je i korisno i poučno!

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track