"BILO BI BOLJE DA JE ONA NIŽA ILI ON KRUPNIJI" Plesačima ZADATAK u stilu devedesetih: Ulazite u diskoteku i pravite LUDILO!
Foto: Kurir televizija

kurir tv

"BILO BI BOLJE DA JE ONA NIŽA ILI ON KRUPNIJI" Plesačima ZADATAK u stilu devedesetih: Ulazite u diskoteku i pravite LUDILO!

Zabava -

U šesnaestoj epizode plesnog talen-šou "Rame uz rame sa Draganom" Beba i Jovanka su u dnevnoj sobi, predočile novi zadatak, a ovog puta su rešile da "nagrade" takmičare.

Do sada su plesači zadobili dosta krucijalnog iskustva, što i samo nagoveštavaju, te sada znaju kako da se ponašaju u raznim situacijama.

Kurir televizija
foto: Kurir televizija

Naime, svaku epizodu koreografkinje, ali i članice žirija Beba i Lola, daju takmičarima zahtevne zadatke, a ovog puta su izazov opisale kao "obično zezanje".

- Dakle, pravimo klub, ulazite u diskoteku, igrate na remiks Draganine pesme. Treba da u klubu napravite ludilo, jedna sjajna atmosfera, đuskanje od trenutka kada stanu na podijum, tako smo i mi devedesetih. Plesači u noćnom klubu treba da naprave ludilo - rekle su njih dve.

Potom su krenule sa formiranjem parova od 14 takmičara, a muškarci su birali devojke, tako što je najniže rangirani plesač iz šešira vadio ime partnerke.

A u priloženom videu možete videti atmosferu u biranju parova, ali i samu podelu:

03:24

BILO BI BOLJE DA JE ONA NIŽA ILI ON KRUPNIJI Plesačima ZADATAK u stilu devedesetih: Ulazite u diskoteku i pravite LUDILO!

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir.rs / L. Majer

Bonus video:

03:43

Magic Mike - Rame uz rame

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track